TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’daki kavgada yaralı ve gözaltı sayısı arttı: Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Antalya'da, alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen bir tartışmada 14 kişinin yaralandığı ve 18 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 18:20
Kaynak: İHA
Antalya’daki kavgada yaralı ve gözaltı sayısı arttı: Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Kepez ilçesi Yeni Mahalle Karatay Caddesi'ndeki bir kafede meydana gelen olayda, işletmenin eski sahibi ile yeni sahipleri arasında alacak verecek meselesi yüzünden başlayan bir tartışma büyüdü. Taraflar arasındaki anlaşmazlık hızla tırmandı ve silahlı bir çatışmaya dönüştü. İddiaya göre, taraflar birbirlerine tabanca ve pompalı tüfeklerle ateş etti. Olayın ihbar edilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaşanan olayda, 6 kişi tabanca, 4 kişi bıçak, 3 kişi ise darp ve cam kesmesi sonucu olmak üzere toplamda 14 kişi yaralandı. Gözaltına alınan şüpheli sayısının ise 18'e yükseldiği belirtildi. Polis, olayda kullanılan 2 tabanca, 1 tüfek ve 1 bıçağa el koydu. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Bir görgü tanığı olan bir vatandaş, "Sanırım alacak verecek meselesi. İçeride 6-7 yaralı gördük" şeklinde ifade etti. Olay anı cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, silahların ateşlendiği, taraflar arasındaki silahlı çatışma, eşyaların fırlatılması ve polisin olayı ayırmak için çaba sarf ettiği görüldü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.