TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da yaşlı çiftin evi küle döndü

Antalya'da yaşlı bir çiftin yaşadığı gecekondu, çıkan yangın sonucunda tamamen küle döndü. Evini ve tüm eşyalarını kaybeden yaşlı kadın, "Amelelik yaparak tırnaklarımla kazıya kazıya yapmıştım evimi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 21:06
Kaynak: İHA
Antalya'da yaşlı çiftin evi küle döndü

Kepez ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Hanım (64) ve Şaban Dağlı (63) çiftinin yaşadığı gecekondu, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangına maruz kaldı. Evden yükselen dumanları gören çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle alevler hızla yayılarak tüm odalara sıçradı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti ve yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak yangın sonucunda gecekondu ve içindeki tüm eşyalar küle döndü. Şaban ve Hanım Dağlı çifti, evlerinin yanarak kül oluşunu gözyaşlarıyla izledi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili ekiplerin incelemeleri devam ediyor

Ev sahibi Hanım Dağlı, "Balkonda oturuyordum, o sırada oğlum arayarak evden duman yükseldiğini söyledi. Arkamı döndüğümde alevlerin evin her yerini sardığını gördüm. Nasıl başladığını anlamadım. Ev tamamen yanıp kül oldu, hiçbir eşyam kalmadı. Şu an kalacak bir yerim yok. Eşimin emekli maaşı dışında gelirimiz yok. Eğer yardım ederlerse sevinirim, ama edemezlerse çadır kurup orada yaşarım. Amelelik yaparak evimi yapmıştım, her şeyimi kaybettim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.