TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da tribündeki plaka çöktü: Yaralılar var

Antalya'da U11 Yerel Futbol Ligi maçları sırasında seyirci tribününde bulunan tahta plakanın vidasının çıkması sonucu yaşanan çökme, 3 metre yükseklikten düşen 3 seyircinin yaralanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 15:36
Kaynak: İHA
Antalya'da tribündeki plaka çöktü: Yaralılar var

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Üsteğmen Oğuz Kaan Usta Stadı'nda bugün saat 13.30 civarında önemli bir olay yaşandı. U11 Yerel Futbol Ligi kapsamında oynanan Antalya Şimşekspor - Akdeniz Spor karşılaşması sırasında, tribündeki ahşap bölümde bulunan 3 seyirci, yaklaşık 3 metre yükseklikten toprak zemine düştü. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Gökhan Bardakçılar, Tayfun Sert ve Mehmet Gümüş'ü ambulansla hastaneye götürdü.

"Korku İçinde Oturuyorlar: Tribün Çökmesi Endişesi"

Antalya'da yaşanan tribün çökmesi olayı, polis ekiplerinin başlattığı incelemeyle gündeme geldi. Olayı görenler arasında Akdeniz Spor Kulübü Başkanı Fevzi Uygun da yer alıyor. Uygun, "Aniden tahtanın kalktığını gördük. Tek kişi zannettim ama 3 kişi birden düştü. İnsanlar burada otururken korku içinde oturuyorlar. Tribünün yeniden yapılması gerekiyor. Burada her hafta maçlar oynanıyor." şeklinde konuştu. Ozan Erbil ise, "3 kişi yan yana oturuyordu. Demirin vidaları çıktı ve sonra düştüler. Yıllardır bu böyle." açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.