TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da sokak boks ringine döndü: Liseli kızlar saç saça baş başa kavga etti

Antalya'da, Uncalı Mahallesi'nde meydana gelen ve sosyal medyada büyük tepki çeken olayda liseli kızların sokak ortasında saç saça baş başa kavgaları, boks ringi müsabakalarını aratmadı. Görüntülerin paylaşılmasının ardından çeşitli platformlarda geniş yankı bulurken, kavgayı izleyen bazı gençlerin "mükemmeldi" şeklindeki yorumları da dikkat çekti. Olayın detayları haberimizde

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 21:48
Kaynak: İHA
Antalya’da sokak boks ringine döndü: Liseli kızlar saç saça baş başa kavga etti

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde yaşanan olayda, liseli kızların sokak ortasında saç saça baş başa kavgaları boks müsabakalarını aratmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere büyük tepki gelirken, kavgayı izleyen bazı gençlerin "mükemmeldi" şeklindeki yorumları ise şaşkınlık yarattı.

Görüntülerde, henüz bilinmeyen bir nedenle kavga eden liseli kızların birbirlerinin saçlarını tutarak mücadele ettiği görülüyor. Kavga, çevredeki diğer gençlerin izlemesiyle daha da büyüdü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olay sona erdi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, birçok kişinin tepkisini çekerken, kavgayı izleyen diğer gençlerin "aşırı iyiydi, mükemmeldi" gibi yorumları ise dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.