TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da ceza infaz koruma aracı devrildi: Ölü ve yaralılar var

Antalya'da, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önce refüje ardından ise aydınlatma direğine çarparak yan devrilen kamyonette bulunan infaz koruma memuru hayatını kaybetti. Sürücü memur ise yaralandı. Kazanın duyulması üzerine olay yerine gelen hayatını kaybeden memurun eşi ve mesai arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 17:42
Kaynak: İHA
Antalya'da ceza infaz koruma aracı devrildi: Ölü ve yaralılar var

Kaza, saat 15.00 civarında Antalya'nın Kepez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde bulunan Antalya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, adliyedeki bankadan evrak imzalatmak üzere dönen Ceza İnfaz Koruma Kurumu'nda görevli memur Ali Yılmaz'ın kullandığı 07 FSL 46 plakalı açık kasa kamyonet, dönüş yolunda sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önce refüje, daha sonra da aydınlatma direğine çarparak yan devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta yolcu olarak bulunan ve yaklaşık 10 yıldır ceza infaz koruma memuru olarak görev yapan Şahin Bayraktar'ın (39) hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonucu hafif yaralanan sürücü memur ise tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazayı duyan Şahin Bayraktar'ın eşi sinir krizi geçirirken, diğer infaz koruma memurları da mesai arkadaşlarının ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. Bayraktar'ın hayatını kaybettiği yerde yapılan incelemenin ardından savcının talimatıyla cansız bedeni ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.