TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da talihsiz olay: Arabanın üzerinde unuttuğu para yola saçıldı

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan bir olayda, Yunus Emre Albaslan adlı vatandaşın aracının üzerinde unuttuğu içerisinde 30 bin Türk Lirası bulunan poşet yola saçıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 14:51
Kaynak: İHA
Ankara'da talihsiz olay: Arabanın üzerinde unuttuğu para yola saçıldı

Albaslan, yakında evlenecek olan kardeşi Samet Albaslan'a mobilya almak için biriktirdiği parayı taşıyordu. Arabasından inip kardeşinin aracına binmeye çalışırken kapının açılmadığını fark eden Albaslan, içi para dolu poşeti aracın bagaj kapağı üstüne koydu. Ancak, araca bindikten sonra poşeti unuttu ve hareket etmeye başladı. Yolda fark edince, geri dönüp parayı aramaya başladı ancak başka bir kişinin paraları topladığını öğrendi. Durumu polise bildiren Albaslan'ın ihbarı üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yunus Emre Albaslan, paranın eksik olduğunu fark edince hemen geri döndüğünü ve çevreyi aradığını belirtti. Albaslan, “Ters şeritten direkt ilk hareket ettiğim noktaya geldim. Oralara baktım, baya bir oyalandım. Sonra kardeşimi aradım ve ‘gel bir çabuk, parayı düşürdüm ve gel bir senin arayalım’ dedim. O da iş yerinden çıkış yaptı. Burada beraber tırların altına baktık ve bulamadık. En son polis ekiplerini aradık. Güvenlik arkadaşlara da sorduk gören olmamış. 22.30’a kadar buradaydım. Evime gittim ve sabah tekrar geldim. Tekrar güvenlikteki arkadaşlara sordum. O sırada yanıma gelen bir abi eğilen birinin yerdeki parayı topladığını söyledi. O benim kardeşimin mobilya parasıydı. Toplayan kişi elini vicdanına koysun ve getirsin parayı. Ben kardeşimin mutluluğu için çalıştım, çabaladım. Onun da evini, yuvasını kurmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“Sanki para, kendisininmiş gibi topluyordu”

“Sanki paralar kendiymiş gibi topluyordu,” diyen Süleyman Tanrıyağkulu, işten çıktıktan sonra biraz yürümek istediğini belirtti. Yolda, bir kişinin yerde saçılan paraları topladığını gördüğünü ifade etti. Tanrıyağkulu, “O kişi paraları toplarken etrafına bakmıyor, endişe ya da tereddüt belirtisi göstermiyordu. Paralar sanki kendiymiş gibi onun tarafından alınıyordu. Ben de bu durumu fark etmedim, ‘Parasını düşürmüş’ diye düşündüm. Sabah işe geldiğimde güvenlik görevlisi tarafından durumu öğrendim. Umarım bulunur,” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.