TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da feci kaza: Yaralılar var

Adana'da, ehliyetsiz bir sürücü park etmek istediği aracın yerine gaz pedalına basınca kahvehaneye girdi. Kazada, kazara yaralanan 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 20:54
Kaynak: İHA
Adana’da feci kaza: Yaralılar var

Kazanın, merkezde bulunan Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi Dadaloğlu Bulvarı'nda meydana geldiği belirtildi. İddiaya göre, ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü M.T., 10 PU 614 plakalı otomobili park etmeye çalışırken fren pedalı yerine gaz pedalına basarak cadde üzerindeki bir kahvehaneye girdi. Kazada içeride ve dışarıda oturan 5 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

Kazaya tanık olan Ali Barut, "Araç burada park halindeyken, arkadaşımız ehliyetsiz bir şekilde aracı çalıştırmaya kalkıştı ve panikle gaz ile fren pedalını karıştırarak kahvehaneye daldı. Araç içeri girdiğinde yerdeki betona tekerlekleri vurunca lastiği patladı. Böylece araç sağa doğru dönerek kahvehanenin önündeki her şeyi süpürdü, sağ köşeye kadar gitti ve orada da betona çarparak durdu. İlk başta şok olduk ve suikast gibi bir şey olduğunu düşündük. İnsanlar panik içindeydi. Araç altında kalan ya da ezilen var mı diye hemen aracın yanına koştuk. Neyse ki böyle bir durum yoktu, ancak 4 arkadaşımız hafif yaralandı, bir arkadaşımız ise ciddi şekilde yaralandı" şeklinde konuştu. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.