TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkas Spor'un yıldız voleybolcusu Mirza, kulübe veda etti

AXA Efeler Ligi'nde ve Avrupa'da mücadele eden Arkas Spor'un yıldız voleybolcusu Mirza Lagumdzija kulübe veda etti. Milli voleybolcu Mirza Lagumdzija kimdir? Kariyerinde hangi başarılar var? Arkas Spor ile Mirza hangi başarıları yaşadı? Detaylar haberimizde..

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 10:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Arkas Spor'un yıldız voleybolcusu Mirza, kulübe veda etti

AXA Efeler Ligi'nde ve CEV Kupası'nda mücadele eden İzmir temsilcisi Arkas Spor'da Mirza Lagumdzija takımdan ayrıldı. Arkas Spor resmi sosyal medya hesabından Mirza için açıklamada bulundu. Arkas Spor, bu sezon Türkiye Ligi'nde istediği gibi başlayamadı. Avrupa'da CEV Kupası 32'li final turu ilk maçında Hırvatistan'da 3-1 mağlup ettiği Mursa Osijek'i, İzmir’deki rövanş mücadelesinde 3-0'la yenerek bir üst tura geçti.

mirza ara foto

Arkas Spor ile 5 yıl boyunca forma giyen takımın deneyimli oyuncusu karşılıklı anlaşma ile kulübüne veda etti. Türkiye Ligi'nde en son oynanan Cizre Belediyespor maçında ve Mursa Osijek maçında üstün performansı ile göz kamaştırdı. Uzun boyuyla dikkatleri üzerine çeken Mirza Lagumdzija smaçör pozisyonunda görev alıyor. Boşnak asıllı Türk voleybolcu uzun yıllar Arkas Spor forması ile Avrupa'da ve Türkiye'de önemli başarılara imza attı.

ARKAS SPOR SOSYAL MEDYA AÇIKLAMA

Arkas Spor'un Mirza açıklaması şu şekilde:

''Teşekkürler Mirza! Arkas Spor altyapısından yetişen ve 5 yıl boyunca takımımıza hizmet veren Mirza Lagumdija’ya tüm emekleri ve takımımıza kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.''

arkas spor mirza kimdir

MİRZA LAGUMDZİJA KİMDİR?

Bosna Hersek doğumlu voleybolcu Babası Ekrem Lagumdzija'nın oğlu Mirza, 29 Mart 1999 yılında sporcu bir aileden dünyaya geldi.8 yaşında voleybola başlayan Mirza abisi ve babasını örnek alarak spora olan ilgisi arttı. Babasını ve abisini rol model olarak benimseyen Mirza Lagumdzija, altyapılarda lisanslı olarak oynamaya başladı. Profesyonel kariyerine erken yaşlarda başladı. Kısa sürede kendini geliştiren Mirza, profesyonelliğe erken adım attı.

Türkiye'de 2014 senesine Galatasaray takımında forma giyen Mirza başarılarıyla göz kamaştırdı. Mirza Lagumdzija, daha sonra Arkas Spor'a transfer oldu. Lagumdzija, bu süreçte A Milli Voleybol Milli Takımı'na seçildi. Uzun yıllar Filenin Efeleri ve Arkas Spor tarihi başarılara imza attı. . 2001 doğumlu olan MirzaLagumdzija, 2 metre 3 cm boyundadır.  Kardeşi Adis Lagumdzija ile milli takımda forma giymektedir.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Sağlıklı yaşam için spor şart!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.