TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkas Spor Avrupa'da siftah yaptı: Mursa Osijek -Arkas Spor:1-3(Maç sonucu)

İzmir temsilcisi Arkas Spor, 2024 CEV Challenge Kupası ilk tur ilk maçında deplasmanda Hırvatistan’ın Mursa Osijek takımını 3-1 (25-19, 23-25, 25-14, 25-18) mağlup etti. Maçın özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 07:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Arkas Spor Avrupa'da siftah yaptı: Mursa Osijek -Arkas Spor:1-3(Maç sonucu)

2024 CEV Challenge Kupası'nda büyük heyecan sona erdi. Voleybol severlerin merakla ve heyecanla beklediği Avrupa Şampiyonası'nda birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. İzmir temsilcisi, Türk voleybolunun lokomotif takımlarından Arkas Spor, Avrupa'da ilk galibiyetini elde etti. Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası 32'li final turu ilk maçında Hırvatistan'da Mursa'yı 3-1 mağlup etti. Axa Efeler Sigorta Ligi'nde mücadele eden İzmir temsilcisi Arkas Spor, Türkiye Ligi'nde istediği gibi başlayamadı. Galatasaray HDI Sigorta ve Ziraat Bank Kart mağlubiyetlerinden sonra Avrupa Kupası'ndaki galibiyet takıma moral oldu.

Osijek kentindeki Gradski vrt Spor Salonu'ndaki mücadelenin ilk setini Arkas Spor 25-19 kazandı. Ev sahibi takım ikinci sette geri döndü ve skor 25-23 oldu. Diğer iki sette üstün performansıyla 25-14 ve 25-18 skorla öne geçen Arkas Spor salondan 3-1'lik setle galip ayrıldı. Arkas Spor- Mursa Osijek maçının rövanşı 1 Kasım Çarşamba günü İzmir'de oynanacak. Temsilcimiz, ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set tur için yeterli olacak.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

ARKAS SPOR İSTATİSTİK1

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.