TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda Güler yeşil sahalara geri dönüyor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Real Madrid'e transfer olan yıldız futbolcu Arda Güler'in sakatlığının ardından tedavi süreci başlamıştı. Peki Arda Güler yeşil sahalara ne zaman dönüyor? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Arda Güler yeşil sahalara geri dönüyor

Türk futbolunun parlayan yıldızı Arda Güler, Real Madrid'e transferinin ardından antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Genç oyuncu fizik tedavi sürecinde tekrardan toparlanmaya çalışıyor. Kulüp doktorlarının özel bakımıyla tedavi sürecini en iyi şekilde atlatan Arda Güler, fiziksel ve mental olarak hazır olmak istiyor.

Antrenmanda sakatlanan futbolcu, tedavi için kamptan ayrılarak Madrid'e dönmüştü. Genç oyuncunun sağ diz iç menisküsünde yaralanma tespit edilmişti. İzometrik antrenmanlarla kas ve eklemlerini güçlendiren Arda Güler'in Eylül ayının sonlarına doğru geri dönmesi bekleniyor. İspanyol doktor Ripoll," Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ayı bulur" ifadelerini kullanmıştı.

Real Madrid, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Arda Güler'in sakatlığına yönelik ameliyat olduğunu açıkladı. Real Madrid'in Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kampında sakatlanan ve tedavisi için erken şekilde İspanya'ya dönen milli oyuncunun sağ dizinden bir ameliyat geçirdiği bildirilmişti. Ameliyatı başarılı bir şekilde atlatan genç futbolcunun, fizik tedavi sürecinden sonra da yavaş yavaş takım antrenmanlarına katılması bekleniyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİSİKLET HOBİSİNİ PROFESYONELE ÇEVİRMİŞTİ ŞİMDİ MİLLİ TAKIMDA!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.