TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da trafik kazası: Sürücünün burnu bile kanamadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yolda dönmeye başlayan otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Antalya'da trafik kazası: Sürücünün burnu bile kanamadı

Kaza; Alanya-Manavgat D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Oğuz’un kullandığı 07 FE 355 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundaki çelik bariyerlere çarptı. Ardından Mehmet Ali Durur’un kullandığı 06 BL 2845 plakalı otomobil de kaza geçiren araca çarptı. Bariyerlere çarptıktan sonra bir başka otomobilin çarpması sonucu hurdaya dönenen otomobilin sürücüsü Mustafa Oğuz araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kazada üçüncü araç iddiası

Kazanın ardından her iki araç sürücüsü de beyaz bir hafif ticari aracın hatalı sollama yaparak bariyerlere çarpan araca çarptığını, kazaya karışan bu aracın biraz ileride durakladıktan sonra durmayarak yoluna devam ettiğini iddia ettiler.

Kaza karışan sürücülerin iddiası doğrultusunda güvenlik kamerası görüntülerinden aracı belirleyen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri araç sürücüsüne ulaşarak Cumhuriyet Polis Merkezine davet etti. Cumhuriyet Polis Merkezine gelen araçta yapılan incelemede kazaya karıştığına dair herhangi bir emareye rastlanamadı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Antalya Valisi Şahin esnafla bir araya geldi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.