TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis ifade derdinde, çoban ise sürüsünün

Ormanda ceset bulan çoban, ifade alınması için bekleyince sürüsünün derdine düştü

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 12:10
Kaynak: İHA
Polis ifade derdinde, çoban ise sürüsünün

Antalya'nın Kepez ilçesinde ormanlık alanda bulunan bir gencin cansız bedeniyle karşılaşan çoban, ifade vermek için uzun süre beklemek zorunda kaldı ve sürüsünün dağılmasına engel olamayarak tepki gösterdi.

Olay, Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde, 5123 Sokak Batı Çevre Yolu kenarındaki ormanlık alanda meydana geldi. Sürülerini otlatan çoban Kerim Özkaya, ağaç altında hareketsiz bir kişi gördü ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ancak, ifade vermek için beklediği süre boyunca sürüsü dağılan çoban isyan etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Gürkan Kütük adlı gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan gencin intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

HAYVANIM DAĞILDI GİTTİ

Görgü tanığı çoban Kerim Özkaya, ifade vermek için uzun süre beklemek zorunda kalınca sürüsünün dağılmasına engel olamadı. Yaşadığı sıkıntıyı dile getirerek, "Hayvanlarımı güdüyordum, tesadüfen gördüm, sonra ihbar ettim. Aşağı yukarı 1 saattir ifade vereceğim diye bekliyorum. Sürüm de gitti. Fazla beklemek istemiyorum. Hayvanlarımın başına bir şey gelecek, daha önce 6 koyunumu kurt yedi. Sürekli bana 5 dakika sürecek dediler, bir türlü 5 dakikaları bitmedi. Hayvanım da dağıldı gitti. Allah korusun hayvanlarım yola çıksa araba çarpacak, oradan zayiat vereceğim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.