TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel okulda yangın paniği: Sınıflarda hasar oluştu

Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir okulda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 3 sınıfta maddi hasar meydana geldi

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 13:08
Kaynak: İHA
Özel okulda yangın paniği: Sınıflarda hasar oluştu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan özel bir okulda sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının, giriş katındaki boş bir sınıfta bulunan arızalı klimadan kaynaklandığı belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Çarşı Mahallesi'nde bulunan özel okulda meydana gelen olayda, giriş katındaki boş bir sınıfta bulunan arızalı klima nedeniyle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Alevlerin kısa sürede büyümesi sonucu öğrenciler, öğretmenler tarafından okul bahçesine tahliye edildi. İtfaiye ekipleri, yangına anında müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak yangının iki sınıfa sıçradığı ve bu sınıflarda maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerin sağlık durumunu kontrol etti. Neyse ki, yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrenciler itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ediliş anlarını ise endişeli gözlerle takip etti. Okul yetkilileri, okulda öğrenim gören öğrencilerin tedbir amaçlı evlerine gönderildiğini belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.