TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazipaşa'da bocce turnuvası düzenlendi

Antalya’nın Gazipaşa ilçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100’üncü yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yetişkinlere yönelik bocce turnuvası düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Gazipaşa'da bocce turnuvası düzenlendi

Gazipaşa’da, Cumhuriyetin 100. yılı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de, Cumhuriyetin 100’üncü yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yetişkinlere yönelik bocce turnuvası düzenledi. Yoğun ilgi gören turnuva, Gazi Spor Salonu bahçesinde yapıldı. Turnuvaya katılan bireyler, eğlenceli anlar yaşadı.

Bocce turnuvasında doyasıya eğlendiler (3)

“Spor etkinlikleri kutlamalarla devam ediyor”

Kurum bünyesinde sportif faaliyetlerin devam ettiğini söyleyen Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Cumhuriyetin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gazi Spor Salonu Bahçesinde yetişkinlere yönelik düzenlemiş olduğumuz “bocce” turnuvası yoğun ilgi gördü, bu da bizi oldukça mutlu etti. Sportif faaliyetlere katılımların arttığını görmek güzel bir şey. Cumhuriyetin 100. yılı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız, spor etkinliklerimiz ile devam ediyor. Etkinliklerimize katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Bocce turnuvasında doyasıya eğlendiler (2)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Antalya’da çiftçiye silaj makinesi desteği

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.