TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da hortum paniği: İş yerinin çatısı uçtu, yol kapandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kısa süreli hortum, bir mobilya mağazasının çatısını sokağa uçurdu. Şans eseri, o sırada sokakta araç veya insan bulunmaması büyük bir felaketi önledi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 10:15
Kaynak: İHA
Antalya’da hortum paniği: İş yerinin çatısı uçtu, yol kapandı

Manavgat ilçe merkezinde yaşanan kısa süreli hortum, Aydınevler Mahallesi'nde bulunan bir mobilya mağazasının ahşap çatısını yola savurarak ciddi bir zarara neden oldu. Yaşanan olayda, sokakta araç veya insan bulunmaması büyük bir şans olarak değerlendirilirken, olası bir felaketin önüne geçildiği belirtildi.

Hortumun etkisiyle yola savrulan çatı, sokak trafiğini de etkileyerek yolu kapatırken, yetkililer hemen olay yerine müdahale etti. İtfaiye ekipleri, çatının altında kimsenin olup olmadığını kontrol ederken, belediye ekipleri de çatının kaldırılması ve yolun tekrar trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürdü. Aynı zamanda, hortumun neden olduğu bir başka olayda, bir çöp konteynerinin park halindeki araçlara çarparak zarar vermesi, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay yerinde herhangi bir can kaybı yaşanmazken, oluşabilecek zararlar önceden önlenmiş oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.