TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi’nde bir öğrenci intihar etti

Eskişehir Anadolu Üniversitesinin merkez yemekhanesinde R.A. adlı öğrenci intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Anadolu Üniversitesi’nde bir öğrenci intihar etti

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Merkez Yemekhanesinde R.A. adlı öğrenci intihar etti. 15 Ekim Pazar günü saat 09.20 sıralarında R.A'nın cansız bedeni asılı halde yemekhaneye giren başka bir öğrenci tarafından bulundu. Olaya tanık olan öğrenci, yaptığı açıklamada; R.A'nın nefes alışverişini kontrol edip nabzına baktığını, yaşam belirtisi olmadığını anlayınca polisi aradığını söyledi. Ayrıca; R.A isimli öğrencinin ekonomik sebeplerden intihar ettiği iddiasında bulunuldu.

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

Anadolu Üniversitesi yönetimi, saat 23.33'te X hesabı üzerinden bir açıklama ve baş sağlığı mesajı yayınladı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA 

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, R.A. isimli öğrencinin ölümünün titizlikle araştırıldığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer veridi:

“15/10/2023 günü yazılı ve görsel medya organlarında bir öğrencinin borçları nedeniyle intihar ettiğine yönelik iddiaların bulunduğu haber içerikleri nedeniyle basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. 15/10/2023 tarihinde Eskişehir’deki bir üniversitenin fakülte binasında merdiven koruluklarına asılı vaziyette ölü olarak bulunan R.A. isimli şahsın ölümü ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Yürütülen soruşturma kapsamında; ölenin bıraktığı notta ölümünün borçlanması ile ilgili olmadığını net bir şekilde ifade ettiği, olayın tüm yönleriyle ve titizlikle araştırıldığı, soruşturma sonuçlanmadan yapılan yanıltıcı ve yönlendirici paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.