TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efes maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

Turkish Airlines Euroleague 34. hafta maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonunda bugün AS Monaco'yu misafir ediyor. Karşılaşma 20:30’da başlayacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anadolu Efes maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

HÜSEYİN DEMİR

Turkish Airlines Euroleague’de ise 553. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 552 karşılaşmada 297 galibiyet ve 255 yenilgi aldı.

4 SEZON SONRA SON 8'DE YER ALAMADI

Anadolu Efes 4 sezon sonra son 8'de yer alamadı. THY Euroleague'de son 2 sezonun şampiyonu olan Anadolu Efes, 2017-2018 sezonunun ardından ilk kez son 8 takım arasına kalamadı.

ANADOLU EFES PRESTİJ MAÇINA ÇIKIYOR

Anadolu Efes ile AS Monaco, Avrupa kupalarında bugüne kadar beş kez karşılaştı. Lacivert beyazlılar iki galibiyet ve üç mağlubiyet aldı. Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan üç karşılaşmada ise Anadolu Efes bir galibiyet ve iki mağlubiyet aldı. Lig’in ilk yarısında Monaco'da oynanan mücadeleyi Efes 92-95 kaybetmişti. Euroleague’de 33. haftanın ardından Anadolu Efes 16 galibiyet ve 17 mağlubiyet ile yer alırken AS Monaco ise 21 galibiyet, 12 mağlubiyetle dördüncü sırada yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.