BİR MEKAN BİR YEMEK

Kardeşler Cafeterya işletmecisi İdris Aksoy 14 yıldır müşterilerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ve ucuz fiyat politikasıyla en çok öğrencilerin tercih nedeni olduklarını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 19.06.47020 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.47020 22:16
ilksesgazetesi.com

FADİME DUMLUPINAR

Öğrenci cenneti: Kardeşler Kafeterya

Kafeteryalarının 2001 yılında kurulduğunu ve küçük bir işletme olmasına rağmen özellikle öğrencilerin ve normal gelirli insanların geldiğini belirten Kardeşler Cafe işletmecisi İdris Aksoy, "Kafeteryamız aynı anda 60 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip. Toplamda 6 kişilik personeliyle gün boyu gelen müşterilerimizi ağırlıyoruz. Öğrencilerin en çok tercih ettikleri  ise çift lavaşla verdiğimiz için karın doyurma özelliği olan yemeğimiz tavuk döner. Yarım ekmek ve ayrana ödediğiniz miktar 3.5 TL gibi küçük bir miktar. Yine kumru, köfte, hamburger gibi yemeklerimizde en çok rağbet görenler arasında. Bu çeşitlerimizin fiyatları da oldukça uygun. İnsanlar yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bizim sunduğumuz şekilde bir beslenme şekline yönelmiş durumda. İşletmemiz kurulduğu günden bu yana herhangi bir değişiklik içine fazla girmedi. Çeşitlerimiz ve sunumumuz hep aynı kaldı. Müşterilerimiz bizden memnun bizde müşterilerimizden. Bu bizim için yeterli" açıklamasını yaptı.

TAVUK DÖNER

Tavuklarımızı bir gece öncesinden yaprak yaprak ayırırız. Bir gün boyunca sos içinde beklemesi tavuğa lezzet vermesi açısından çok önemlidir. Tavuk dönerin sosu yoğurttan yada ayrandan, özel olarak seçilmiş salçadan ve çeşitli baharatlarından hazırlanır. Sabaha kadar dinlenmesi için buzdolabında bekletilir. Sosu iyice tavuklara işlemiş etler şişe takılarak pişirilmeye başlanır. Afiyet olsun.