Göztepe evinde Erzurumspor'u ağırlıyor

Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk yarışında mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, evinde Erzurumspor'u konuk ediyor. Peki, Göztepe- Erzurumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 10:03

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 29.haftasında Göztepe evinde Erzurumspor'u konuk ediyor. Karşılaşma 8 Nisan Pazartesi günü saat 20.30'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma TRT Spor Ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından mücadelenin hakemleri; Ali Yılmaz, Haydar Avcı, Ferhat Çalar, Süleyman Soyutürk olarak belirlendi. Sezonun ilk yarısında oynanan Göztepe-Erzurumspor maçında Erzurumspor, Göztepe'yi 3-2 lik skorla mağlup etmişti. Karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Göztepeli taraftarlar maça yoğun ilgi ve talep gösteriyor.

GÖZTEPE'DE EKSİKLER VAR

Göztepe Spor Kulübü, oynadığı 28 müsabakada 17 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 56 puanla ikinci sırada yer alıyor. Erzurumspor ise 28 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyetle 40 puanla 10.sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi, sezonun bitimine sayılı haftalar kala şampiyonluğu hedefliyor. Erzurumspor ise üst sıraları çıkarak play-off şansını zorlamak istiyor. Sarı kırmızılılar en son oynadığı müsabakada Kocaelispor'a deplasmanda 3-2 kaybetti. Erzurumspor ise Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe Spor Kulübü, son hazırlıklarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; Ahmed Ildız ve Doğan Erdoğan, ve Celil Yüksel sakatlığından doalyı sahaya çıkamayacak. Üst üste galibiyetlerden sonra moral depolayan Göztepe, Kocaelispor maçında rakibine mağlup olarak 10 maçtan sonra kaybetti.