Fenerbahçe-Darüşşafaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe-Darüşşafaka arasında nefes kesen bir mücadele gerçekleşecek. Sporseverler, bu heyecan dolu maçı canlı izlemek için yayın saati ve hangi kanallardan izlenebileceğini merak ediyor. Peki Fenerbahçe-Darüşşafaka maçı ne zaman İşte maçın tarih ve saat bilgileri ile hangi kanaldan yayınlanacağına dair detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 11:33

Basketbol Süper Ligi'nde büyük bir coşku var! Fenerbahçe-Darüşşafaka arasındaki muhteşem karşılaşma için geri sayım başladı ve basketbol severler bu mücadeleyi heyecanla bekliyor. Fenerbahçe-Darüşşafaka maçı ne zaman? Mücadele saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe-Darüşşafaka maçı nerede oynanacak?

Fenerbahçe Beko ve  Darüşşafaka, karşı karşıya geleceği Basketbol Süper Ligi maçı, İstanbul'da, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu Stadyumu'nda oynanacak.

​​​​​​​

Fenerbahçe-Darüşşafaka ne zaman?

Fenerbahçe Beko ile Darüşşafaka arasındaki maç, 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka maçı, saat 15:30'da başlayacak.

Fenerbahçe-Darüşşafaka hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe-Darüşşafaka hangi kanalda yayınlanacak sorusu sporseverler arasında merak konusu oldu. Fenerbahçe Beko ile Darüşşafaka arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı, Bein Sports 5, beIN Sports Tod TV kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.