Çıray: Enerjimi Sayın Kılıçdaroğlu için harcayacağım

İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşılarda gündeme gelmeye devam ediyor...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.55286 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.55286 23:43
ilksesgazetesi.com

KEMAL ÖZKURT

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla gündem olan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, son yaptığı paylaşımla tekrardan dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşımlara İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun hedefi olan Çıray, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla  Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için mücadele edeceğini açıkladı. Meşfru müdafaa hakkını kullandığını dile getiren Çıray'ın paylaşımı şu şekilde: 

"Şu ana kadar oylarını hak etmek için milletimizi aydınlatmak milletvekili yeminimin gereğiydi.Saldırılmasaydı seçim sonuçlarına kadar konuyu kapatmış olacaktım.

Meşru müdafaa hakkımı kullandım.Şimdi sahada ve sosyal medyada tüm enerjimi sayın Kemal Kılıçdaroğlu için harcayacağım."

NE OLMUŞTU? İYİ Parti İzmir milletvekili Aytun Çıray, daha önceden yaptığı açıklamayla 28. dönem milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıklamıştı. Daha sonrasında sosyal medya hesaplarından İYİ Parti olarak oylarının çok düştüğünü ve baraj altında kaldıklarını söyleyen çıray bu düşüşü 8 maddelik paylaşımla açıklamıştı. Bunun üzerine İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Çıray'a sosyal medya hesabından sert eleştirilerde bulunmuştu.