Otelde intihar girişimi

Konak, Kordon’da bulunan Kilim Oteli’nin 8 inci katındaki oda penceresinden ayaklarını aşağı sarkıtıp pervaz üzerinde yarı baygın oturan 39 yaşındaki (E.A.) genç kadın son anda kurtarıldı

Haber Giriş Tarihi: 30.06.46579 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.46579 19:03
ilksesgazetesi.com

HAMZA GÜL

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de Cumhurbaşkanlığı Seçimi yoğunluğu yaşanırken öğle saatlerinde polis telsizinden Kilim Oteli’nin 8 inci katından bir kadının atlamak üzere olduğu anonsu ortalığı hareketlendirdi. Otelin 8 inci katındaki odanın penceresine çıkarak ayaklarını aşağı sarkıtıp tehlikeli bir şekilde yarı baygın bir kadının oturduğunu görenler durumu polise bildirdi. Otel önüne gelen ekipler bir yandan kadını kurtarmaya çalışırken diğer yandan itfaiye ve sağlık ekipleri Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Kilim Oteli önünü çağırdı. İzmir Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin 8 inci katının penceresinde hareketsiz oturan kadının aşağı atlama ihtimali üzerine yerde hava yatağını hazırlarken kadın odaya giren bir itfaiye görevlisi tarafından yakalanarak odaya çekildi. Pencere önünde yarı baygın halde hareketsiz oturan kadının bulunduğu odaya bir başka odanın penceresinden giren itfaiye görevlisi kadının aşağıdaki çalışmalara dalmasından faydalanarak kadını yakaladı.

UZUNKAYA OLAY YERİNDE

Oteldeki intihar girişimi ile bir anda hareketlenen ortam, Cumhuriyet Bulvarındaki trafiği de etkiledi. Olay yerine yardımcıları ile gelen Emniyet müdürü Celal Uzunkaya, çalışmalara yerinde müdahale etti. Olay yerindeki ilgili birimlerin amirlerinden konu hakkında bilgi alan Uzunkaya, intihar girişimi ile ilgili olarak, “E.A adındaki 39 yaşındaki bayanın otelde kaydı yok. Kollarında kesik izleri olmasından dolayı daha öncede kendine zarar verdiğini tahmin ediyoruz. Odaya giren arkadaşlarımız içeride boş içki şişeleri görmüş. Zaten balkonda hareketsiz oturması da aldığı alkol veya uyuşturucuların etkisi ile olabilir. Şahıs şu anda konuşamıyor, dolayısıyla konu hakkında ekiplerimizin çalışmaları devam etmektedir” dedi.

DAHA ÖNCEDE DENEMİŞ

Otelin penceresinde intihar girişiminde bulunan E.A’nın bileklerinde kesik izlerinin bulunduğunu gören otel görevlileri kadının daha öncede erkek arkadaşı ile otele geldiklerini ifade ettiler. Ancak ilk kez böyle bir durumun yaşandığına dikkat çeken otel yöneticileri de kadının odada nasıl olduğunu araştırıyor.