“Yeter artık İzmirli sıkıldı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, önemli açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 20.07.49859 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.49859 23:46
ilksesgazetesi.com

Karataş, İzmirlilerin kısır tartışmalardan sıkıldığını belirterek, “İzmir ve İzmirliler kısır çekişmelerin yarattığı kaos ortamından sıkıldı. Geçtiğimiz 10 Kasım’da Atatürk sevgisi üzerinden AK Parti ve CHP siyasi rant ve atışmaya girmişti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı sevginin tartışmaya açılmasından ve istismardan İzmirli vatandaşlarımız sıkıldı. İzmir’e farklı siyasi kesimlerin ve çevrelerin yüklemek istedikleri kimlikten, şehrimizin sanayi şehri mi, liman şehri mi, turizm şehri mi, fuar şehri mi, tarım şehri mi ve birilerinin de alaycı bir şekilde yüklediği emekli şehri mi ? Bu kimlik bunalımından İzmirli sıkıldı” dedi.

BİTMEYEN SORUNLAR

18 yıldır kentin yönetimsel kötü yönetildiğini savunan Karataş, “Yağmurlu günler hemşerilerimizin kabusu haline geldi. Acaba evimi su basacak mı? Veya trafikte kaç saat geçireceğim? Soruları ve korkuları günümüzün kronik sorunu haline gelmiştir. Bir türlü çözülemeyen altyapı sorunundan İzmirli sıkıldı. Yetersiz iş istihdamı ve yatırımların eksikliği yüzünden genç nüfusunun işsizliğinden, ulaşım sorunundan, otopark sorunundan, çöpün sağlıklı bertaraf edilmemesinden, kurumlar arasında iletişimsizlikten ve plansızlıktan kaynaklanan yap-boz işlerden, keyfi uygulamalar neticesinde yaşanan, trafik sorunundan, AVM’ler yüzünden yok olan mahalle esnaflığı ve cadde mağazacılığından, kentsel dönüşümün yanlış uygulamasından dolayı her yerin dengesiz şantiyeye çevrilmesinden İzmirli sıkıldı” açıklamasında bulundu.

Karataş, sözlerini şu şekilde tamamladı: “İzmir’in bu görünümünden sıyrılması için, hak ettiği yere gelmesi için, dünya kenti İzmir için, Akdeniz’in yıldızı İzmir için, tarihi değerlerimizi ve kültürümüzü yaşatmak için, potansiyelini yeterince kullanmak için, kimlik sahibi çağdaş bir şehir için kısacası yaşanacak şehir İzmir için İzmirli hemşerilerimizden 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçiminde oy ve destek bekliyoruz. Son olarak diyorum ki; İzmir’de artık MHP vaktidir. 2019 huzura, refaha kavuşacağın tarihtir.” (HABER MERKEZİ)