iPhone X, 24 Kasım’da Vodafone’da

Vodafone Türkiye, tam ekranlı çarpıcı tasarımıyla akıllı telefonların geleceğini temsil eden iPhone X’u satışa sunmaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 15.06.49851 06:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.49851 06:13
ilksesgazetesi.com

Vodafone’lular, iPhone X için 17 Kasım’dan itibaren vodafone.com.tr üzerinden ön sipariş verebilecek. iPhone X akıllı telefon, 24 Kasım itibariyle tüm Vodafone mağazalarında satışta olacak. Eski telefonunu getirenlere 3.840 TL’ye varan indirimli fiyatlarla sunulacak iPhone X’i Vodafone Pass’li Red tarifeleriyle alan müşteriler Youtube, Instagram, Facebook, Whatsapp, Spotify gibi en popüler uygulamaları internet kotalarından yemeden kullanabilecek. Vodafone ayrıca, Apple’ın yeni nesil akıllı cihazları iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de satışa sunuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Apple’ın yeni ürünü iPhone X’i de tüm Türkiye’de abonelerimize Vodafone ayrıcalıklarıyla sunmaya hazırlanıyoruz. iPhone X’in benzersiz teknolojisinin Vodafone Red ayrıcalıklarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin dijital deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)