Hırsız yakalayan cüzdan

Günlük hayatta sürekli olarak kullandığımız ve çalınma tehlikesi ile yüz yüze olan cüzdanlarınızı korumak ister misiniz? O halde Volterman tam size göre

Haber Giriş Tarihi: 25.09.49492 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.49492 05:16
ilksesgazetesi.com

ALİ TAYDAŞ

Günlük hayatta sürekli olarak kullandığımız cüzdanlar, kimlik kartlarımızı, kredi kartlarımızı ve paralarımızı taşıdıkları için büyük önem taşıyor. Bu nedenle cüzdanlarımızı hep koruma altına almak istiyoruz. İşte bu noktada geliştirilen yeni akıllı cüzdan sizlerin hırsızlıkla mücadele etmesini kolaylaştırıyor. Volterman akıllı cüzdan, 512MB RAM, dahili bir kamera ve GPS gibi teknolojilerle birlikte geliyor. Bu cüzdanı isterseniz telefonunuzu şarj etmek için de kullanabilirsiniz. Bluetooth ile eşleştirmeniz gereken Volterman, cüzdanınızı bir yerde unuttuğunuzda sizi telefonunuz aracılığıyla bilgilendirmektedir.

HIRSIZIN FOTOĞRAFINI ÇEKİN!

Dahili kamerası da bulunan cihaz, bu özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Akıllı cüzdan “Kaybolma” modundayken cüzdanınızı çalan hırsızın fotoğrafını çekmektedir. İsteğe bağlı olarak kullanılan bu özellik ile artık korku yaşamayacaksınız. Volterman cüzdanın pil boyutları 2,000mAh ila 5,000mAh arasında değişiyor. Cüzdanın fiyatı ise 98 dolar.