TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu-Bucaspor 1928 maçı ne zaman? İzmir derbisi nerede?

TFF 2.Lig'de Altınordu ile Bucaspor 1928 karşı karşıya gelecek. Peki, Altınordu-Bucaspor 1928 İzmir derbisi ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu-Bucaspor 1928 maçı ne zaman? İzmir derbisi nerede?

TFF 2. Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Futbol severlerin merakla ve heyecanla takip ettiği 2. Lig'de rekabet ve kalite artarken maçlar da büyük ilgi ve beğeni ile izleniyor. Geçen sezon TFF 1. Lig'den kümeye düşen Altınordu, bu sezon tekrardan ivme yakalayıp yükselişe geçmek istiyor.

Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden Altınordu, altyapıya yaptığı yatırımlarla biliniyor. A takımın bir alt lige düşmesi Altınordulu taraftarları üzmüştü. Bucaspor 1928 ise eski başarılı günlerine hasret duyuyor. Buca ekibi şampiyonluk yarışında üst üste aldığı galibiyetlerle önemli yol kat ediyor.

Altınordu 1 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 18. sırada yer alıyor. Bucaspor 1928 ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 8.sırada mücadele ediyor. Bucaspor 1928 en son oynadığı Nazilli Belediyespor maçında rakibi 3-1'lik skorla mağlup etti. Altınordu ise Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. İzmir derbisinde ev sahibi olan Altınordu kötü gidişata son vermek istiyor. Bucaspor 1928'de play off hattı içinde kalmayı hedefliyor. Bucaspor 1928'in Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Biz iyi bir takımız. Sezona istediğimiz gibi başlayamasak da hedefimize ulaşacağız. Derbiyi kazanıp bir an önce zirve yarışına ortak olmalıyız" ifadelerini kullandı.

TFF 2. Lig'de Altınordu- Bucaspor 1928 İzmir derbisi 1 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynayacaktır. Karşılaşmanın biletleri maç günü saat 15.00'da satışa çıkacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları da ev sahibi 150 TL, VIP tribün 300 TL olarak belirlendi. Konuk takım taraftarlarına il güvenlik kurulu kararı gereği maç bileti satışı yapılmayacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz karşılaşmanın hakemleri açıklanmadı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay-Giresunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.