TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu Bando Takımı kuruldu 

"Altınordu Futbol Akademisi Bandosu” kuruldu. Bando çalışmalarını sürdüren Altınordu U13 ve U14 takımları, Bando Eğitmeni Kerim Akgüneş tarafından eğitim alıyor

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu Bando Takımı kuruldu 

"İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” mottosuyla hareket eden Altınordu Spor Kulübü, Altınordu Futbol Akademisi Bando takımıyla sporcuların sosyal gelişimlerini sağlıyor. 
Akgüneş: " Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ilerliyoruz "   
Bando Eğitmeni Kerim Akgüneş, “Başkanımız ve hocalarımızın desteğiyle çocuklarımızın tamamen sosyalleşeceği bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız burada eğitimin en iyisini alırken; hem saha içi birbirleriyle olan koordinasyonunu arttırmak hem de saha dışı sosyalleşmelerini sağlamak için böyle bir yola girdik. Altınordu Futbol Akademisi Bandomuz U13 ve U14 takımlarımızdan oluşuyor. İki takımımızın birlikte antrenman yaptıklarını aynı tesisleri paylaştıklarını biliyoruz ama belirli bir amaç için futbol dışında bir şey için savaşmaları çaba göstermeleri emek vermeleri onlar için de büyük bir olgu. Bizim için de mutluluk verici bir şey. Umarım güzel şeyler ortaya çıkaracağız. Ayrıca özel gruplarımız var Türk müziği çalgılarımız var onları çalıyoruz. Hem köklerimize bağlı kalıyoruz hem de batıyı unutmadan Atatürk’ün bize gösterdiği ilkeler doğrultusunda ilerlemeye çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Eğitimler saha içinde bizi olumlu etkiliyor 
Altınordu U13 takımı sporcsu Ege Alp Tunçel de‘’ Yaklaşık 4.5 ay önce başladık bu çalışmalara. İlk başta hiçbir şey bilmediğimiz için çok iyi gidemiyorduk. Kerim Hocamızın ve bizim verdiğimiz emeklerle birlikte iyi gitmeye başladık. Bu gittikçe daha iyi olacak. Şimdi çok iyiyiz. Arkadaşlarımız ile birlikte beraber vakit geçiriyoruz tesiste. Onun dışında ayrıca resim dersi yapıyoruz, birbirimizle sosyalleşiyoruz. Ve de aldığımız bütün eğitimler bizi saha içinde de olumlu etkiliyor’’ dedi.
HABER MERKEZİ 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.