TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Gençlerbirliği maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay, sezonun 9.hafta maçında deplasmanda Geçlerbirliği ile karşılaşacak. Peki, Altay- Gençlerbirliği maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 11:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Gençlerbirliği maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Altaylı taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Gençlerbirliği-Altay maçı pazartesi günü saat 20:00'da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Altay-Ümraniyespor karşısında 0-3 skorla rakibine kaybetti. Gençlerbirliği ise, en son oynadığı Şanlıurfaspor maçında rakibini 2-1 mağlup etti. Altaylı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime isyan etmeye devam ediyor. Siyah beyazlılar galibiyete hasret kaldı. 

Altay böylelikle oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet ile son sıraya düştü. Gençlerbirliği ise oynadığı 9 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 14 puanla 6.sırada mücadele ediyor. Ankara ekibi play-off hattında mücadele ederek üst sıraları hedefliyor. İzmir temsilcisi Altay ise Ankara deplasmanından galibiyet ile dönerek alt sıralardan kurtulmak istiyor. En son oynanan Altay-Gençlerbirliği maçı 0-0 berabere kalmıştı. İki takım arasında oynanan son beş maçta İzmir ekibi, 1 kez kazanırken Ankara temsilcisi üç kez kazandı, iki kere ise berabere kaldılar.

DJİALİ BAHLOUL SAHAYA İNDİ

Altay-Gençlerbirliği maçının hakemlerini Türkiye Futbol Federasyonu henüz açıklamadı. Gençlerbirliği-Altay maçın TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Siyah beyazlılar bu sezon Tuna Üzümcü yönetiminde üst üste mağlubiyetler alarak alt sıralara düşünce antrenör ile yollar ayrılmıştı. Tuna Üzümcü'den sonra geçici süre Mustafa Ati Göksu'dan sonra hazırlıklarını sürdüren Altay'da Djilali Bahloul ile anlaştı. Djilali Bahloul takımının başına geçerek yeni oyun sistemini takımına adapte etmeye çalışıyor. Altay, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde sahaya çıkan yeni antrenör ile takım maça hazırlanıyor. Bahloul'un takıma katılmasıyla beraber futbolcular daha motive olmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı futbolcular maaşlarını alamadıkları için isyan bayrağını kaldırdı. Altaylı yöneticiler ve kulüp başkanı Ayhan Dündar henüz ödemeler ile ilgili açıklama yapmazken futbolcular antrenmanlara çıkmayarak yönetimi protesto etti. Yeni antrenör Djilali Bahloul, iddialara göre Marco Paixao'yu takımda tutmak istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.