TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’li Yıldırım Ödemiş’te konuştu

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım Millet İttifakı'na ilişkin, “Ben onlara menfaat ittifakı diyorum. Onlar daha seçim olmadan ulufe dağıtmaya başladılar” dedi

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 13:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ak Parti’li Yıldırım Ödemiş’te konuştu

Partisinin Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Yıldırım, emperyalist ülkeler, onların maşası bölücü PKK terör örgütü ile FETÖ'nün Türkiye'nin demokrasisi, özgürlüğü ve evlatların aydınlık geleceğine karşı tam bir iş birliği içerisinde olduğunu belirtti.

Yıldırım, 14 Mayıs'ın Türkiye Yüzyıl’ının şahlanışının başlangıcı olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Birinci vazifemiz Türk istiklalini ve geleceğini teminat altına almaktır. Vatanımızı, memleketimizi korumak görevimizdir. 'Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu memleket batmayacaktır' diyor Mehmet Akif Ersoy. İstiklal Savaşı ruhunu bu topraklarda yeşerten, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le beraber burada bağımsızlık meşalesini bütün Anadolu'ya yayan iktisat kongreleriyle İzmir'den bütün dünyaya seslenen Atatürk'ün torunlarının olduğu bu topraklara terörün ayağı değer mi? Buraya terör yaklaşabilir mi? Buna izin verir misiniz? Elbette vermezsiniz. O halde ne diyoruz? Durmak yok, yola devam. Bu hainlere karşı, bu hainleri destekleyenlere karşı birinci görevimiz pazar günü bunları sandığa gömmek."

Sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmenin yeterli olmadığına dikkati çeken Yıldırım, Meclis'te de güçlü olmak gerektiğini aktardı.

Millet İttifakı'nda millete hizmet diye bir anlayışın olmadığını savunan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Ben onlara menfaat ittifakı diyorum. Onlar daha seçim olmadan ulufe dağıtmaya başladılar. 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı atadılar. Size bu millet yetkiyi verdi mi kardeşim? Siz hangi hakla, hangi yetkiyle cumhurbaşkanı yardımcısı atıyorsunuz, bakanlıkları paylaşıyorsunuz. Bunların kafasında nereyi kim kapacak onun derdi var. Bu ülkede 20 yıldır Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları gece gündüz demeden bir yanda terörü yok etmek için bir yandan da ülkemizi kalkındırmak için canla başla çalışıyor. Buna İzmir, Ödemiş şahittir. Pazar günü yetkiyi tekrar Cumhurbaşkanımıza, milletin adamına teslim ettiğinizde 'nerede kalmıştık' deyip, cumhuriyetimizin 100. yılında emin adımlarla dünyanın parmakla gösterilen ülkesi olma yolunda kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz."

Yıldırım, İzmir'in 30 ilçesi ve 1500 mahallesi için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.