TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Saygılı’dan Soyer’e ‘alacak’ yanıtı: Hesap kitabın da mı yok!

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in “İzmir’in hükümetten çok alacağı var” sözlerine tepki gösterdi ve “Yahu kardeşim sen hesap kitap mı bilmiyorsun” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2023 12:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Saygılı’dan Soyer’e ‘alacak’ yanıtı: Hesap kitabın da mı yok!

TENZİLE AŞÇI

AK Parti, bugün düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla AK Parti İzmir vekillerini tanıttı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun 1. Bölgede 1. sıradan vekil adayı olduğu listede ayrıca AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan da 2. Bölge 1. sıradan vekil adayı olarak gösterilmişti.

İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına; ev sahibi sıfatıyla AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın yanı sıra Bakan Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl eski Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin de aralarında bulunduğu vekil adayları katılırken AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım toplantıya canlı bağlantıyla katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Saygılı’nın eleştiri oklarının hedefinde ise CHP ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer vardı. CHP’nin listesine ‘terör’ göndermesi yapan Saygılı, Soyer’in ‘yatırım’ çıkışına da yanıt verdi.

TÜRKİYE’DE ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİL

AK Parti iktidarında birçok şeyin değiştiğini belirten Saygılı, “AK Partimiz 21 yıldır 15 seçim ve halk oylamasından gururla çıkmayı başarmıştır. Bölgede ve dünyada güçlü Türkiye’nin tesis edilmesine başlamışız. Çünkü AK Partimiz hayali gerçek kılmak, verilen sözü eyleme çevirmekte hep bir doğru yolu bulmuştur. Çünkü AK Partimiz, milletle arasında güveni, icraatlar da istikrarı sağlamıştır. Sözümüz söz demiştir. Her krizi yönetebilmiş her düşmanı bertaraf edebilmiş her engeli aşmıştır. Bu bir destandır. Bu destanı yazan da liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şimdi bir seçime daha gidiyoruz. 22 yıl önce partimizin kurulduğu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız kuruculara ‘Türkiye’de bu gidişe dur demek için uzun soluklu bir yola çıktık’ demişti. Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Evet artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil. Her alanda çağ atladık. Reformist bir parti olarak Cumhuriyet tarihine damgamızı vurduk. Şimdi sıra Türkiye yüzyılında doğru adımları atmakta. Şimdi sıra seçim sandığından zaferle çıkmakta. Asrın felaketini yaşamış bir Türkiye olarak seçime gidiyoruz. Yaralarımız büyük. Sözümüz söz. Gücümüz büyük. Türkiye’yi iş bilmez ellere bırakma lüksümüz yok. Bugün iktidarda olsalar ne deprem bölgesinde attığımız temellerin duvarlarını örebilirler ne de yaptığımız yatırımlara sahip çıkabilirler. Milletimiz bu altı boş vaatlere prim vermeyecektir. Milletimiz, bu dili uzunların, sözüne itibar edilmezlerin, dikili ağaçları olmayanların hizmet mahrumiyetine geçit vermeyecektir” dedi.

İZMİR’E 226 MİLYAR LİRA YATIRIM YAPTIK

Geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yatırımlar konusunda ‘Hükümetten çok alacağımız var’ sözlerine de tepki gösteren Saygılı, “‘Hükümetten alacağımız çok’ diyorlar. Yahu kardeşim sen hesap kitap mı bilmiyorsun? Biz 226 milyar lira İzmir’imize yatırım yaptık. Yalan söylüyorlar. Asla itibar etmeyin. TOKİ aracılığıyla 30 binin üzerine konut, hastane, tünel ve yollar yaptık. Eğitimden teknolojiye tarım ve ormandan her alanda İzmirli hemşerilerimizin her ihtiyacını karşıladık. Milletimiz kimin eğri, kimin doğru, kimin fırsatçı, kimin iyi niyetli, kimin gösteri budalası olduğunu çok iyi biliyor. İzmir’imiz bunu çok iyi biliyor. 15 Mayıs’ta fırsatçılar gerekli cevabı alacak. Cumhur İttifakı yine tarih yazacak” diye konuştu.

İZMİR’İMİZ KİME OY VERECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİR

CHP’nin milletvekili aday listesini de eleştirirken AK Parti’nin vekil listesine gelen eleştirilere de yanıt veren Saygılı, “Birbirinden kıymetli, İzmir’e gönül vermiş milletvekili adaylarımız var. İzmirliler gönül rahatlığıyla asla tereddüt etmeden kendilerini temsil edecek bu kıymetli kadroya ‘Evet’ diyecektir. Bu kadro hizmetin adresi olan tek kadrodur. Adaylarımıza dil uzatan devşirmelere bakalım. Onlar, partilerini kuran Atatürk'e ‘Irkçı’ diyor. Kimi terörle mücadelenin karşısında duruyor. Bu vatana ihanetle eşdeğer. Kimiyse ‘PKK terör örgütü değildir’ diyor. Kimi de bir şehit yakınına küfür edeni birinci sıradan aday yapan bir ittifak gözüküyor. Bunlar ancak ‘şer ittifakıdır.’ İzmir, bugüne kadar gördüğü ‘Ne yaparsak biz İzmir’in oyunu alırız muamelesine dur diyecekler. İzmir basiret ve feraset sahibidir. Kime oy vereceğini çok iyi bilir. Biz İzmir’e güveniyoruz. İzmir, mührünü kendisine hizmet verecek olan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana vuracaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.