TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'li milletvekilinin ilk yardımı yanıtsız kaldı

Afyonkarahisar’da şahit olduğu trafik kazasındaki yaralıya dakikalarca müdahale eden AK Parti'li Hasan Arslan’ın çabaları yetersiz kaldı. Acı haber geldi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti'li milletvekilinin ilk yardımı yanıtsız kaldı

Olay, Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 50. kilometresinde Çiğiltepe Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bölgeye seçim gezisine giden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Hasan Arslan, iki aracın karıştığı trafik kazasını görünce konvoyunu durdurarak yardıma koştu.

Dr. Arslan, araç içerisinde sıkışan ve durumu ciddi olan Elmas Ulucan isimli yaralıya 112 Acil servis ekipleri gelinceye kadar müdahale etti.

HAYATA TUTUNAMADI

Arslan’ın müdahalesinin ardından ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ulucan müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak hayatını kaybetti.

''BU ASLINDA ACI BİR TESADÜFTÜ''

Arslan, gerçekleştirdiği müdahale ile sonrasında yaşananlar ile ilgili şunları söyledi:

“Olaya tesadüfen oradan geçerken müdahale etmek zorunda kaldım. Mesleğimizin gereğini yaptık. 112 Acil Servis gelene kadar oradaki stabilizasyonu sağlamaya çalıştık. Sağlık ekiplerimiz geldikten sonra da beraber hastaların müdahalelerini ve sabitlemelerini yaptıktan sonra nakillerini sağladık. Burada üzüldüğüm bir olay müdahale ettiğimiz bir hanımefendinin vefatının hastaneden bilgisini aldım. Onun dışında diğer yaralılarımızda hafif yaralar vardı. Tabi hastanedeki kontrolleri sonrasında daha doğru söylenebilir. Bu aslında acı bir tesadüftü. Her doktorun her sağlık personelinin yapacağı gibi bizde müdahalemizi olay yerinde gerçekleştirmiş olduk.” İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.