TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Kaya’dan CHP’ye ‘İktisat Kongresi’ çıkışı

CHP İl Başkanı Aslanoğlu’nun açıklamalarına yanıt veren AK Partili Kaya, “Sanırım, Soyer’e güvenip açıklama yapıp taca çıkanların arasına katılmaya niyetli... Atatürk’ün mirası kongre binasını partisi yıkmış ve Soyer de otopark yapmak istemiştir. Tek gerçek budur, gerisi lafügüzaftır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Kaya’dan CHP’ye ‘İktisat Kongresi’ çıkışı

İzmir’de İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi tartışmaları sürüyor. Son olarak CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun, “Türkiye ekonomisini batıran, yerli ve milli ne kadar değerimiz varsa satan bir iktidar, İktisat Kongresi toplayarak geleceğe yön veremez. Onlarınki ancak sembolik bir anma etkinliği olur… Şimdi tüm Türkiye merakla bekliyor. Bakalım düzenleyecekleri 100.yıl organizasyonunda ne kadar ehil, konusunda uzman ve ekonomi bilimine dayanan konuşmacılar veya tespitler yapılacak. Onlara tavsiyemiz, İktisat Kongresinin 100. yılına yakışan ve ekonomi dünyasında ses getirecek bir organizasyon izlemek isterlerse, Büyükşehir Belediyemizin organizasyonu nu takip etsinler” açıklamasına AK Parti cephesinden yanıt geldi.

TEK GERÇEK BU!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “CHP İzmir İl Başkanı, İzmir İktisat Kongresi ile ilgili konuşmuş. Sanırım, Soyer’e güvenip açıklama yapıp taca çıkanların arasına katılmaya niyetli...  Atatürk'ün mirası kongre binasını partisi yıkmış ve Soyer de otopark yapmak istemiştir. Tek gerçek budur, gerisi lafügüzaftır!” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.