TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Kaya: Milletimiz istikrara evet diyecek

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Milletimiz istikrara evet diyecek" ifadesinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Kaya: Milletimiz istikrara evet diyecek

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir, Karabağlar ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarla çalışmalarını sürdürdü. Gaziemir'de esnaf ziyaretleri yapan, Karabağlar'da düzenlenen Gençlik Konseri'nde gençlerle buluşan Kaya, Buca'da partisinin sandık sorumlularıyla bir araya geldi. Ülkede 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını belirten Kaya, 7'li masanın ise koltuk pazarlıkları ile yönetim istikrarsızlığı vaad ettiğini belirtti. 7'li masayı oluşturanların birbirlerinin yüzüne gülüp, arka kapılarda paylaşma kavgası verdiğini hatırlatan Kaya, "Milletimiz, 7'li koalisyon ucube modeline cevabını 14 Mayıs'ta sandıkta verecek" şeklinde konuştu.

Muhalefetin altı farklı partinin genel başkanlıklarına ek olarak yedi farklı Cumhurbaşkanı yardımcısı ve HDP'nin masada olduğu bir koalisyonla ülkeyi yönetebileceğini iddia ettiğini hatırlatan Kaya, "Karşımızdakilere bakıyoruz, Cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarını, Bakanlıkları, Milletvekilliklerini bir pazarlık vasıtası yapmışlar. Orada kimsenin milletimizi, ülkemizi düşündüğü yok. Milletimize hizmeti değil, ülkenin menfaatlerini değil, kendi çıkarlarının peşinde olduklarını net bir şekilde gösterdiler. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Akşener masadan kalkarken neler dedi biliyoruz. 'Ölüm ve sıtma arasında bir tercihe zorlandık, kirli pazarlıklar var, şahsi hırslar ön planda, masa kabiliyetini kaybetti, noter masası oldu, kumar masasına dönüştü' ifadelerini kullandı. Bu sözleri söyleyerek kalktığı masaya bir gün sonra geri oturdu. Pazarlıkta el yükselterek, bir ileri bir geri yaparak bu süreci yürüttüler. Yaptıkları miletimize karşı ciddiyetsizliktir" dedi.

MİLLETİMİZ İSTİKRARA 'EVET' DİYECEK

Saha çalışmalarını sürdürdüklerini, vatandaşın istikrara evet dediğini net bir şekilde gördüklerini belirten Kaya, "7’li koalisyon, sadece Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bir yılı aşkın bir süre uzun pazarlıklara tutuştu. Vaat ve söylemlerinde taban tabana tezatlıklar var. Milletimizin, 14 Mayıs'ta verecekleri kararda istikrar faktörü ön plana çıkıyor. Sahada net olarak gördüğümüz bir şey var. Yıllardır edindikleri kazanımların kaybedilmesini istemeyen her meslek ve kesimden seçmen, gelecek 5 yıl için de istikrar istiyor. Milletimiz istikrara evet diyecek" ifadesinde bulundu. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.