TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili İnan, seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, Ödemiş’te partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuştu

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 19:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili İnan, seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı

Ödemiş'te partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan İnan, konuşmasında 14 Mayıs'ta sıradan bir seçim yapılmayacağını, Kuvayı millîye ruhunun inkişaf ettiği yer olan Ödemiş'in bu seçimde terör işbirlikçilerine geçit vermeyeceğine inandığını belirtti.

Terör örgütü mensuplarının seçim öncesi açıklamalarına dikkat çeken İnan, "Kandil'den her gün Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarını, FETÖ'den hainlerin, yurt dışından Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyici açıklamalarını görüyorsunuz değil mi? Neden terör örgütüne sesiniz çıkmıyor. Hadi oradan diyemiyorsunuz. Bugün 15 günlük bir seçim kampanyasında terör örgütlerine 'hadi oradan' diyemeyenler yarın bu ülkede önemli mevkilere geldiklerinde bunlarla nasıl mücadele edecek? 2 tane oy alacağım diye terör örgütünden tırsıp onların tahakkümü altında kalanlara ders verilmeli."

İnan, AK Parti'nin Türkiye'nin ayağındaki prangaları kırarak daha özgür bir ekonomiye sahip olması için projeler hayata geçirdiğini, geçirmeye de devam ettiğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Nisan'da Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle buluşacağını anlatan Eyyüp Kadir İnan, tüm vatandaşları mitinge davet etti.

Programı kapsamında Ödemiş Ticaret Odasını ziyaret eden İnan, Tire'de esnaf odaları başkanlarıyla ve esnafla bir araya geldi. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.