TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Hızal’dan Büyükşehir ve CHP’ye ‘soğanlı’ salvo!

AK Partili Hızal’dan Büyükşehir ve CHP’ye ‘soğanlı’ salvo: "İzmir'de bir sokağı düzeltemeyenler, 6 Parti ve HDP ile ne iş yapabilirler?"

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 13:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Hızal’dan Büyükşehir ve CHP’ye ‘soğanlı’ salvo!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki yolların bozuk halinden dolayı, esnafın yola soğan ektiği ve soğanların yeşillendiği görüntüleri paylaşarak, ‘’İzmirli hemşehrilerimiz yola soğan ekiyor ve yetiştiriyor. Tek başına yönettiği İzmir'de bir sokağı düzeltemeyenler, 6 Parti ve HDP ile ne iş yapabilirler?’’ ifadelerini kullandı.

hh-4

Konak’taki tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda uzun süredir bitirilemeyen çalışmalar nedeniyle, esnafın yola soğan ektiği ve soğanların yeşillendiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Büyükşehir ve CHP’yi hedef aldı. Hızal, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’CHP'nin yönettiği İzmir'den bir manzara daha. Kemeraltı’nda 2 yıldır düzeltilmeyen esnaf ve dükkan dolu bir sokak. İzmirli hemşehrilerimiz yola soğan ekiyor ve yetiştiriyor. Tek başına yönettiği İzmir'de bir sokağı düzeltemeyenler, 6 Parti ve HDP ile ne iş yapabilirler?’’

WhatsApp Image 2023-05-09 at 16.23.06 (3) (ft)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.