TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'li Eyyüp Kadir İnan, İzmir'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Son 20 yılda AK Parti'nin yapmış olduğu tüm icraatlarda kalem kalem gençlik var. Son iki senedir de gençlerin gündeminde ne varsa bunu çözen bir iktidar var" dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 09:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti'li Eyyüp Kadir İnan, İzmir'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan İnan, Bayraklı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, esnafı ziyaret etti. Saha çalışmasının ardından gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnan, İzmirlilere "Türkiye Yüzyılı Vizyonu"nu anlatarak, 14 Mayıs seçimlerde destek istediklerini söyledi.
"AK PARTİ OYUNU YÜKSELTEREK DEVAM ETTİ"
İzmirli hemşehrilerinin AK Parti'yi hiçbir zaman yalnız bırakmadığını vurgulayan İnan, "Tüm seçimlerde AK Parti oyunu yükselterek devam etti. İnşallah İzmir'de de rekor bir oyla, rekor bir milletvekili sayısıyla İzmir temsiliyetini en güçlü şekilde Ankara'ya, Meclise taşıyacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızı da rekor bir oyla seçtirmek için İzmirli hemşehrilerimiz kararlı." diye konuştu.
İnan, seçime çok önem veren gençlerin somut bir şekilde hem kişisel çıkarlarını hem de Türkiye'nin çıkarlarını düşündüğünü ifade etti.


"BİR KEZ DAHA BAŞKAN SEÇİLECEK"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin ayaklarındaki prangaları teker teker kırarak gençlerin özgüvenini yeniden sağladığını aktaran İnan, şunları kaydetti: "AK Parti iktidarından önce seçilme yaşı otuzdu. Bunu ilk önce 25'e ardından 18'e indiren parti AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı'mız oldu. Gençlere en fazla alan açan, samimi davranan ve gençliğe en net davranan parti sadece AK Parti'dir. Bunu milletvekili aday listelerinde görmüş olduk. AK Parti'nin listelerinde 35 yaş altı 61, 30 yaş altı 25 isim varken en genç milletvekilleri adayları AK Parti'deyken diğer siyasi partinin gençlik alanındaki tüm iddiaları çöktü. İnşallah 14 Mayıs günü Sayın Cumhurbaşkanı'mız gençlerin yoğun bir teveccühle bir kez daha başkan seçilecek. AK Parti ise gençlerin yoğun bir ilgisiyle, coşkusuyla, teveccühüyle yeniden iktidar olacak. Genç bir kadroyla AK Parti çalışmalarına devam edecek."
Gençlerin AK Parti'den daha iyi eğitim olanakları istediğine işaret eden İnan, bununla ilgili seçim beyannamelerinde önemli projeler hazırladıklarını dile getirdi.


GENÇLERİN SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ
Gençlerin ilk defa satın alacakları bilgisayar ve telefonda vergi muafiyetini kaldırdıklarını hatırlatan İnan, "Son 20 yılda AK Parti'nin yapmış olduğu tüm icraatlarda zaten kalem kalem gençlik var. Son iki senedir de gençlerin gündeminde ne varsa bunu çözen bir iktidar var. Bundan 2 sene önce öğrenci affı gençlerin gündemindeydi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyordu. Sayın Cumhurbaşkanı'mız çözdü. Bedelli askerlikle ilgili çok ciddi bir talep vardı. Yine biz çözdük. KYK burslarının geri ödenmesiyle ilgili faiz tartışması vardı, bunu da sildik." diye konuştu.
CHP'nin İzmir'deki milletvekili listesine yönelik tartışmaların yaşandığını ileri süren İnan, sahada görüştüğü hemşehrilerinin "çantada keklik görülmeyi" doğru bulmadığını kendilerine anlattığını kaydetti.
İzmirlilerin "Ceketimizi koysak alırız" tavrına çok güçlü bir şekilde "dur" diyeceğini savunan İnan, "Bunu kendi partilileri söylüyor. Kendi teşkilatlarındaki emek veren kişiler söylüyor. Bu nedenle İzmir'in değerleriyle, toplumun değerleriyle savaş açan kişileri kendi listelerinden aday gösterip sıradanlaştırmaya çalışanlara elbette İzmirli hemşehrilerim hesap soracaktır." şeklinde konuştu.
İzmirlilerin yerel yönetimlerden çok şikayet ettiklerini saha çalışmaları sırasında gördüğünü anlatan İnan, CHP'li yerel yöneticilerin halktan koptuğunu iddia etti. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.