TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aday Adayı Öcal’dan gençlere: “İleriye, daha güzel günlere…”

Birinci Sayfa programına katılan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Öcal, “Ekonomide bir takım yanlış anlayışlar sonucu devletin, hazinenin zarara uğratılması söz konusu. Bu kara delikler kapatılmalı” dedi

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 10:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aday Adayı Öcal’dan gençlere: “İleriye, daha güzel günlere…”

SULTAN GÜMÜŞ KAYA 

Sultan Gümüş Kaya ile Birinci Sayfa programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Öcal, aday adaylık sürecini anlattı. 

Aynı zamanda Kamu Yönetimi Uzmanı olan Öcal, şunları aktardı: “Cumhuriyette bir yüzyılı yaşadık. Ve önümüzde bir yüzyıl daha var. Cumhuriyetimizi daha da güçlendireceğiz, demokratik bakımdan geliştireceğiz. Ben kendimi bu konuda artık yeterli olarak gördüm ve vekil olma adına ilk adımı attım. Devletimin ve milletimin bana kattıklarını, devletime, milletime geri vermek için yola koyuldu. Özellikle gençlere ve çocuklara bir katkım olsun istedim. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli kadrosuna destek sunabilmek adına da böyle bir süreç içerisine girdim.”

KARA DELİKLER KAPATILMALI! 

Milletvekili olduğu takdirde meclis kürsüsünde dile getirmek istediği başlıca konuları da paylaşan Öcal, “Ülkenin bağımsızlığı, demokrasisi, hayat pahalılığının önlenmesi, üretimin artması, halkça paylaşımın sağlanması… Tüm bunların gerçekleşmesi için de ülkenin devlet kurumlarının, kamu kurumlarının ve özel şirketlerin gerektiğinde koordineli, eş güdümlü bir şekilde çalışması lazım. Çiftçi, esnaf teşvik edilmeli. Ekonomide bir takım yanlış anlayışlar sonucu devletin, hazinenin zarara uğratılması söz konusu. Bu kara delikler kapatılmalı” dedi. 

Öcal son olarak, “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. İleriye, daha güzel günlere her birlikte gideceğiz. Güzel günler göreceğiz çocuklar…” mesajını verdi.  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.