TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da parkta sigara içerken kaybolan kız kuzenler aranıyor

Adana’da 4 gün önce parka giden ve parkta sigara içerken babalarına yakalanınca koşarak kaçan 14 ve 17 yaşındaki kızlardan bir daha haber alınamadı. Aile, 4 gündür sokak sokak gezerek kızlarını arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 13:10
Kaynak: İHA
Adana'da parkta sigara içerken kaybolan kız kuzenler aranıyor

Adana'da, 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve 17 yaşındaki kuzeni Hatice Taşyürek, 4 gün önce merkez Çukurova ilçesine bağlı Yüzüncüyıl Mahallesi'nde evlerinden markete gitmek için çıktılar. İddiaya göre, kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na gidip sigara içmeye başladılar. Sigara içen kuzenlerden Reyhan'ın babası Hasan (47) parktan geçerken onları fark etti. Bunun üzerine baba, kızı ve yeğeni yanına gelirken, kızlar korkup parktan kaçtılar.

4 gün boyunca haber alınamayan kızlar için aile, sokak sokak dolaşarak onları arıyor. Ailenin endişeli bekleyişi sürerken, kızların bulunması için polis ve yetkililer de seferber oldu.

Baba, Kızlarını Kovaladı, Ancak Yetişemedi

Baba Hasan, kızını ve yeğenini kovalamaya çalıştı, ancak kızlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Akşam olduğunda aile, kızların eve dönmemesi ve cep telefonlarına ulaşamamaları üzerine polise başvurarak kayıp bildiriminde bulundu.

4 gün boyunca Sokak Sokak Kızlarını Arıyorlar

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kızları her yerde ararken, aile üyeleri de 4 gündür sokak sokak dolaşarak kızlarını arıyorlar. Henüz bir iz bulamayan aile, kızlarına kavuşmayı umut ediyor.

"Kızımın Eve Dönmesini İstiyorum"

Reyhan Hürü'nün annesi Züleyha Gönül, "Kızlar markete gitmek için evden çıktı ancak babası sigara içerken gördü, korkup kaçmışlar. O günden beri kayıp. Telefonları da yanlarında değil. Her yere baktık ama bulamadık. Kızımın beni dinlemesini istiyorum, derhal eve dönmesini istiyorum. Gelirse hiçbir şey yapmayacağız, sadece dönmesini istiyoruz. Endişeleniyoruz, gece gündüz onu arıyoruz ama bulamıyoruz" dedi.

"Artık Dayanamıyoruz"

Reyhan Hürü'nün halası Elife Malak ise yeğeninin hayatından endişe duyduğunu belirtti. Malak, "Bir an önce dönsün, endişeleniyoruz. Neden gittiğini öğrenmek istiyoruz. Her şeyi konuşabiliriz. Dayanamıyoruz, gece gündüz onu arıyoruz. Gelip yanımda kalmak istiyorsa kalabilir, başka bir yere gitmek istiyorsa bile konuşabiliriz. Lütfen, bize ulaşsın" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.