TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Baysak: ''Hedef yeni müşteriler kazanmak''

Endüstri ticaret fuarı Hannover Messe'de bu yıl da yerini alan Terbay Makina Endüstri ve Ticaret A.Ş. Başkanı Abdullah Baysak, ihracatı artırmayı amaçladıklarını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 10:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Abdullah Baysak: ''Hedef yeni müşteriler kazanmak''

Pandemi sonrası Avrupa pazarında endüstriyel ürünlere talebin arttığına dikkat çeken Terbay Makina Endüstri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Baysak, endüstri fuarı Hannover Messe'de portföylerine yeni müşteriler kazandırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Dünyanın en önemli endüstri ticaret fuarı olarak tanımlanan Hannover Messe, Almanya'nın Hannover kentindeki fuar alanında 17 Nisan 2023 günü kapılarını açtı. "Yenilik, esin, etkileşim" söylemiyle açılan fuar, makine mühendisliği, elektrik ve dijital endüstrilerin yanı sıra enerji sektöründen yaklaşık 4 bin kuruluşu bir araya getirdi.

''AMACIMIZ İHRACATI ARTIRMAK''

İzmir’'in köklü sanayi kuruluşlarından Terbay Makina Endüstri ve Ticaret A.Ş., 21 Nisan gününe kadar açık kalacak Hannover Messe'de bu yıl da yerini aldı. Terbay Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Baysak, 2020 ve 2021 yıllarında koronavirüs pandemisi nedeniyle online yapılan fuara 2005 yılından bu yana aralıksız katıldıklarını söyledi.

FUAR BÜYÜK FIRSAT YARATIYOR

İstanbul Ticaret Odası organizasyonuyla katıldıkları fuar döneminde portföylerine yeni müşteriler kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Abdullah Baysak, "Terbay Makine olarak amacımız ihracat oranını artırmak. Bu fuar bu amaç doğrultusunda büyük fırsat yaratıyor" dedi. Baysak, Hannover Messe 2023 izlenimlerini şöyle anlattı:

"Covid pandemisi sonrası Avrupa bölgesinin talepleri artmış durumda. Çin'in lojistik ve tedarik sıkıntıları devam ettiği için ülke olarak şansımız yüksek. İhracat oranımızı arttırarak ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmayı amaçlarken enerji girdilerindeki ve hammadde teminindeki yüksek maliyetler en büyük negatif faktörler."

İstanbul Ticaret Odası heyeti ve Hannover Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun, Terbay Makina Endüstri ve Ticaret A.Ş. standını ziyaret etti. Coşkun, fuara katılmalarından dolayı Terbay Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Baysak’a teşekkür etti. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.