TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Nerede?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları yarın başlayacak. Avrupa futbolunun en üst düzey futbol turnuvasının çeyrek final ilk maçları, yarın ve 12 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Peki Şampiyonlar ligi final maçı ne zaman? Nerede? Hangi statta oynanacak? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 10:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Nerede?

SEYİN DEMİR

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşması,  2022-23 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun şampiyonunu belirleyecek, toplamda 68'inci organizasyon olan UEFA Şampiyonlar Ligi adını aldıktan sonra ise 31'inci final karşılaşması olacak. Final mücadelesi 10 Haziran 2023'te Covid-19 pandemisi yüzünden ertelenen finaller nedeniyle İstanbul şehrindeki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 2023 Şampiyonlar Ligi finali Exxen platformundan canlı olarak ekranlara getirilecek. İstanbul'da oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi finalinin bilet fiyatları henüz açıklanmadı.

Real Madrid zirvede

Son şampiyon Real Madrid, 2022 finalinde Liverpool ile karşılaştı. Vinicius Junior'un attığı golle 1-0 kazanan İspanyol temsilcisi şampiyon olmuştu. Real Madrid kupayı 8 kez müzesine götürerek en çok kupa kazanan takım oldu. Eflatun beyazlıları diğer İspanyol ekibi Barcelona 4 şampiyonlukla ikinci sırada yer alıyor. İtalyan temsilcisi Milan ve Alman takımı Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde 3 şampiyonluğu bulunuyor. Liverpool, Chelsea ve Manchester United'ın 2'şer şampiyonluğu var.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maç programı:

11 Nisan Salı: Manchester City (İngiltere) - Bayern Münih (Almanya)

Benfica (Portekiz) - Inter (İtalya)

12 Nisan Çarşamba: Real Madrid (İspanya) - Chelsea (İngiltere)

Milan (İtalya) - Napoli (İtalya)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.