TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Mekan 1 Yemek

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizler için Alsancak’ta yer alan Alsancak Unlu Mamulleri’ni ziyaret ettik

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 Mekan 1 Yemek

Alsancak’ta yer alan Alsancak Unlu Mamulleri, 1924 yılından bu yana müşterilerini ağırlıyor. Alsancak Unlu Mamulleri, Mehmet Ali Doğanoğlu liderliğinde Levet Doğanoğlu ve Deniz Doğanoğlu kardeşler tarafından işletilmekte. İşletme Müdürü Mert Uyal, mekanı sizler için tanıttı. İzmir’de fırın kafe konseptini yaratan 1 şubeden yola çıkarak franchise şubelerle birlikte şu anda şube sayısı 11’e ulaşmış İzmir’in değişik semtlerinde hizmet veren bin kuruluş.

BOL ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

İşletme Müdürü Mert Uyal, “Ekmek ve mayalı ürün grubundan başlayarak kuru pasta, yaş pasta sütlü ve şuruplu tatlılar, çikolatalarla geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Kahvaltı çeşitlerine de yer vermekle birlikte tatlı ve tuzlu olarak diyet ürünler de bulunmaktadır” dedi.

EN BEĞENİLEN TATLILAR

Uyal, şöyle konuştu: “Gül Sokak Şubesi olarak Alsancak’ın en güzide sokaklarının kesiştiği bir noktada sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirebileceğiniz değişik lezzetleri deneyebileceğiniz kaliteyi ve hizmeti ön planda tutan bir kuruluş olarak 40 kişiyi ağırlayabilecek kapasitemiz var. Yaklaşık 10 kişilik çalışan kadromuzla doğum günü kutlamalarına ev sahipliği yapmakta ve özel günler için pasta siparişleri kabul etmekteyiz. İzmir’in yerli firması olarak kurulduğu günden bu yana ürün çeşidi sürekli genişlemektedir. Revaçta olan ürünler mayalı grubundan dereotlu peynirli poğaça, boyoz ve ince hamurlu pizza; tatlı grubundan olan adet pasta grubundan Malaga, Polonez, Kesme Mozaik diyebiliriz.”

Malaga Pasta nedir?

İşletme Müdürü Mert Uyal Malaga Pastası’nı şöyle anlatıyor; Kekin üstüne döşenen tropikal meyve olan muz, bitter çikolata ve beyaz çikolata eşliğinde fındık parçacıklarıyla süslü sunum. Müşterilerden en çok ilgi gören pastamız olan Malaga, eşsiz lezzeti ile sizleri bekliyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.