TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kumpasçıları tespit ettik”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcü Haluk Koç, CHP'yi kumpas kuranların tek tek tespit edildiğini belirterek “Türkiye kimsenin babasının çiftliği değildir, kumpasçılarla tek tek hesaplaşacağız herkes ayağını denk alsın” dedi

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kumpasçıları tespit ettik”

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

Haluk Koç, İstanbul milletvekili Umut Oran ve Grupbaşkan Vekili Akif Hamzaçebi'nin paralelci Emre Uslu ile twitter üzerinden mesajlaştığı iddiasının kumpas olduğunu açıkladı. Haluk Koç mecliste yaptığı basın toplantısında “Bu iftira atanları tek tek tespit ettik. Onlarla yargıda hesaplaşacağız” dedi.

Milletvekillerinin yasal yollardan bu konuda rolü olanlar hakkında hukuk girişimi başlattığını açıklayan Koç, “Türkiye’yi ve geleceğini gerektiğinde her hukuksuzluğa başvurabilecek bu gözü dönmüş çeteden arındırmak için gücümüzün son noktasına kadar demokrasi mücadelesini sürdüreceğimizin bilinmesini istiyorum. Bu tezgahçı kadronun tümü vebal altındadır. Yaptıklarının altından kalkamayacakları kadar ağır bir karşılığı vardır. Ahlak, fazilet, sorumluluk, inanç dünyasının bunlara öğütlediği doğruluk, hak, hukuk, adalet. Bu kavramların hepsini bir grup hırsızın iktidarını sürdürmek hırsına teslim edenlere sesleniyorum buradan” diye konuştu.

HAVUZ BATAKLIĞI

Haluk Koç şöyle devam etti: 

“Birkaç gündür havuz bataklığına mensup, sermayesi haram üzerine kurulu birkaç medya organında CHP Genel Başkanı ve milletvekillerine dönük akla ziyan senaryoların sergilendiğine tanık oluyoruz. Haramdan beslenip düzenlerini sürdürmeye çalışanlar en alçak, en pespaye iftiralar dahil her yola başvurabileceklerini örnekleriyle ortaya koyuyorlar.

Bu gazetelerde Cumhuriyet Halk Partisi konu alan ve bazı CHP milletvekilleri tarafından gönderildiği ifade edilen doğrudan mesajlar bir fabrikasyon ürünüdür ve en tepedeki zalimin emriyle oluşturulan MİT içerisindeki bir grup tarafından hazırlanmıştır.  Görevlendirilmişlerdir. Bunların hepsi psikolojik harekat konusunda da uzmandırlar ayrıca. Cumhuriyet Halk Partisi etrafında ortaya koydukları, kustukları, iftira ve yalanlar bu merkezdeki ekip tarafından saraya sıkı sıkı bağlı, hukuk tanımazlığı ile ünlü bir bakanın onayından geçiyor ve ondan sonra en tepedeki muktedire sunuluyor ve oluşturulan kara haberler haram medyasına talimatla yayınlatılıyor.

“İSİM İSİM BİLİYORUZ”

Bu işlediğiniz suçların, bu ahlaksızlıkların hesabını isim isim birebir vereceğinizin hala farkında değilsiniz. İlelebet bu düzen gidecek diye düşünüyorsunuz. Bu medya organları bu ülkeyi birbirine düşürmek için çok iyi hatırlayacaksınız Kabataş yalanı senaryosunu pazarlamadı mı Haziran 2013’te? Yalan, gıybet, iftira, tezgah gerçekten inanan bir Müslüman’ın rehberi olabilir mi? O kişiye ve kişilere benim bildiğim Müslüman değil münafık derler. Tam da bu tanım içindesiniz.  Her kim ki bunların hırsızlıklarının, yolsuzluklarının, aldıkları rüşvetlerin, kapattıkları, peşkeş çektikleri arazilerin, ortada dönen tüm hukuksuzlukların üzerine gider, mutlaka etkisizleştirilmelidir, bir şekilde susturulmalıdır. Dokunulmazlığı yoksa bir tezgah suçlama ile tutuklanıp hapse atılmalıdırlar. Sokaktaysa gerekirse öldürülmelidir, siyasette ise itibarsızlaştırılmalı, yalan dolan dolu kendilerinin bile inanmadığı senaryolarla konu haline getirilmelidir. Bunu yapıyorlar.TBMM’den, şuanda Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugün bile yarını hiç söylemiyorum bugün bile hesabını veremeyecekleri suçlamalara bulaşan bu kadroyu açıkça uyarıyorum. Bu arada MİT içindeki yasadışı bu faaliyet odağı bundan sonra çok dikkatli davranmak zorunda. Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir ve MİT doğrudan Başbakanlığa bağlıdır. Burada Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da başka bir şekilde uyarmak istiyorum. Size bağlı olan bir kurum özel bir ekip oluşturularak Türkiye’de siyaset mühendisliğine soyunup tezgah içine girebiliyor. Sizin bu işlerle ilginiz olmadığını söyledim ama bu kurum size bağlı. Görevinizin siz de ayırdında olmanızın gerektiğini ifade ediyorum.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.