TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyeden duraklara çorba servisi

Zorlu kış aylarını dikkate alan ve sabah erken saatlerde işe gitmek için yola koyulan vatandaşları unutmayan Karşıyaka Belediyesi, otobüs ve metro duraklarında 'sıcak çorba' servisi başlattı. Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan uygulama Karşıyakalıların içini ısıttı. Başkan Akpınar "Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmaya çalışıyoruz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Belediyeden duraklara çorba servisi

VATANDAŞIN İÇİ ISINDI!

Karşıyaka Belediyesi, her sabah işe gitmek için yola koyulan ancak kış aylarının soğuk hava şartlarında toplu taşıma araçlarını beklerken bile zorlanan vatandaşların 'içini ısıtan' bir uygulama başlattı. Belediye ekipleri, her sabah, kentin en işlek 3 değişik bölgesinde, otobüs, dolmuş ve metro duraklarında sıcak çorba dağıtmaya başladı. Sabah 06.00- 07.30 saatleri arasında devam eden uygulama, her gün farklı noktalarda, Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Toplamda 300 bin kişiye çorba ikram edilecek.

KARŞIYAKALI MEMNUN

Belediye tarafından başlatılan bu uygulama, işe gitmek için her sabah yola koyulan Karşıyakalılarda da memnuniyet yarattı. Durakta ya da İZBAN çıkışında çorba servisi ile karşılaşan vatandaşlar "Beklenmedik, hoş bir sürpriz oldu. Soğuk havada içimiz ısındı. Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi. Uygulamanın, sıcak yaz aylarında da soğuk içeceklerle devam ettirileceği belirtildi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Hepimiz, soğuk kış günlerinde işe gitmekte zorlanmışızdır. Yağmurda, rüzgarda otobüs bekleyen, İZBAN'a yetişmeye çalışan vatandaşlarımızın duygularını iyi biliyoruz. Böylesi küçük bir dokunuşla, yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve işlerine giderken motivasyonlarını artırmak, içlerini ısıtmak istedik hem de bu soğukta bir sıcak çorbaya ihtiyaç duyan yurttaşlarımızın yüzünü güldürmeyi hedefledik" dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.