TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kupayı İzmir’e getirdi

İzmirli Yelkenci Arman Tıhmınlıoğlu, 26 – 29 Aralık 2014 tarihleri arasında Selanik’te düzenlenen 19. Christmas Cup yelken yarışlarında optimist sınıfında genel ve erkeklerde birinci olarak kupayı İzmir’e getirdi

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2015 08:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kupayı İzmir’e getirdi

Solo Yelken Kulübü sporcusu olan Arman Tıhmınlıoğlu, böylelikle bugüne kadar kazanan 18 sporcunun adının yazıldığı kupanın üzerine adını yazdırmayı başardı.

“KULÜBÜM VE AİLEME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İzmir’de Solo Yelken kulübünün sporcusu olduğunu ve 2008’den bu yana yarışmalara katıldığını ifade eden 15 yaşındaki Arman Tıhmınlıoğlu, aynı zamanda Türkiye Yelken Milli Takımı’nda da görev aldığını söyledi. Selanik’te düzenlenen 19. Christmas Cup yelken yarışlarında toplamda 130 sporcunun Optimist, Lazer 4.7, Laser Radial ve 420 sınıflarında mücadele ettiğini belirten Tıhmınlıoğlu, “Bugüne kadar katıldığım, ulusal ve uluslararası yarışlarda birçok derece, madalya ve kupalarım bulunuyor. Ancak böylesine güzel bir organizasyonda ve yüksek katılımlı bir yarışta birinciliği Türkiye’ye getirdiğim için çok gururluyum. Bugüne kadar bana destek olan kulübüm ve aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yelken sporunun hızlı ve doğru karar verme, özgüven gibi duyguları kendisinde oluşturduğunu ifade eden genç sporcu, yelken sporu sayesinde bu özellikleri hayatının her aşamasında kendisine fayda sağlayacağını sözlerine ekledi. (HABER MEKREZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.