TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'e verilen sözleri tutuyoruz

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak için İzmir'e gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, partisinin İl Başkanlığı'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir'e verilen sözleri tutuyoruz

AHMET TOPRAK

Bakanlık olarak 2014 yılında kente 500 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyleyen Bakan Elvan, İzmir'i kalkındırmak için çalışmaya devem edeceklerini belirtti. Partililerden İzmir'e yapılan hizmetleri halka iyi anlatmalarını isteyen Elvan, "Biz, İzmirliye ne söz verdiysek mutlaka arkasında dururuz. 'Gerçekleştiremiyoruz' ve 'yapamıyoruz' diye bir kavram, bizim lugatımızda yok. Yeni dönemde İzmir'in bize olan desteği daha da artacaktır" dedi.

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ

AK Partili milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı ziyarette konuşan Bakan Elvan, "İzmir'in kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak, halka hizmet etmek için projeler üretmeye devam ediyoruz. Devasa projeleri kente kazandırıyoruz. Bu sayede demiryolu, otoyol ve liman olmak üzere İzmir'de önemli gelişmeler yaşandı. İzmir'deki projeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz" dedi.

SÖZÜMÜZDEN DÖNMEYİZ

Partililere hangi siyasi görüşten olursa olsun herkese kucaklamaları çağrısında bulunan Bakan Elvan, "İzmir'in kalkınma ve gelişimine katkı koyan herkesi, biz de destekleriz. Halka, İzmir için yaptıklarımızı daha iyi anlatmalıyız. İzmir'in ulaşım ve erişiminde duvarları aşıyoruz. İzmir, inanılmaz güzel bir kent. Kalkınma ve gelişim için her şeyi var. Biz de marka ve örnek şehir olması için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.

SÖZ VERDİYSEK TUTARIZ

Biz, söz verdiysek mutlaka arkasında dururuz ve yaparız. 'Gerçekleştiremiyoruz' ve 'yapamıyoruz' diye bir kavram, bizim lugatımızda yok. Seçimlere 6 ay kaldı ve bu süreçte kapı kapı dolaşarak halka hizmetlerimizi anlatmalıyız. Bizim dilimizde, sertlik ve saldırı yok. İzmirliler bunu görmelidir. Yeni dönemde halkın bize daha fazla destek vereceğine inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.