TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

26 koltuğa 193 başvuru  

Milletvekilliği aday adaylığı sürecini tamamlayan AK Parti’de İzmir’den milletvekili olmak isteyen 193 kişi başvuru yaptı

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2015 08:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
26 koltuğa 193 başvuru  

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Bürokrat ve Kamu görevlilerinin istifalarıyla 11 Şubat 2015 günü başlayan Milletvekilliği aday adaylığı süreci 20 Şubat 2015 Cuma günü itibariyle tamamlandı. 26 Milletvekilinin Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İzmir’i temsil edeceği aday listesine girmek isteyen 193 kişi başvuruda bulundu. Başvuranların 36’sını kadın aday adayları, 157’sini erkek aday adayları oluşturdu. Toplam başvuru sayısının 28’i engelli statüsüne sahip adaylardan oluşuyor.

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Yeni Türkiye yolunda aday adaylığı sürecinde İzmir’de toplumun her kesiminden gelen başvuruların kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde görmüş olduğumuz yoğun teveccüh, yeni Türkiye yolunda partimizin hedeflerine ulaşacağının önemli bir göstergesidir. Ülkemizin geleceğine yön verme ve istikrarlı duruşumuz, dünya çapında sağladığımız itibarın artarak süreceğinin en güçlü işaretidir. Tüm milletvekili aday adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

EN DOĞRU TERCİHLER YAPILACAK

AK Parti İzmir İl Kongresinin ardından çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Delican, “Aday adaylığı sürecinde Genel Merkezimiz bu süreçte en doğru tercihleri yapacak. Bizlerde adaylarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışarak İzmir’de başarıyı yakalayacağız. Seçilecek olan milletvekili adaylarımızın Ankara ile İzmir arasındaki en sağlam köprüyü kuracağına inanıyoruz” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.