TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kadınların ve gençlerin sesi olacağım”

Anadolu Birliği Yönetim Kurulu üyesi Derya Çeçan, İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını AK Parti İl Başkanlığı’nda açıkladı. Çeçan yaptığı açıklamada, “Kadınların ve gençlerin sesi olmak için yola çıktım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 08:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kadınların ve gençlerin sesi olacağım”

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Basın açıklamasına Malatya’da yaşanan uçak kazasında ölen şehit pilotlara ve Afganistan’daki patlamada ölen şehitlere rahmet dileyerek başlayan Çeçan, “Bu partiden ikinci defa aday oluşum. 2011’de de Mardin’den AK Parti aday adayıydım. Şimdi de 1992 yılında okumak için geldiğim, dostluklar edindiğim ve çok sevdiğim İzmir’den aday oldum. Mardin ve İzmir birbirleriyle güçlü bağları olan iki şehirdir. Ben Mardin ve İzmir’in kardeş iki şehir olması konusunda çapraz projelerin hayata geçirilebileceğine inanıyorum. Mardin ve İzmir bu birliktelikle Türkiye’nin barışı için model olacaktır. Ben bu ortamı sağlayacak projelere imza atacağım” diye konuştu.

“KADINLARIN VE GENÇLERİN SESİ OLACAĞIM”

Kadınların Ankara’daki sesi olacağını dile getiren Çeçan, “Ülkemizde kadın hakları ve kadının toplumsal konumu ile ilgili bir zihniyet devrimine ihtiyaç var. Ülkemin en önemli toplumsal dinamiği olan gençliğin ve kadının sesi olacağım. Çağdaş dünyanın hizmetlerinin İzmir’in her noktasına ulaşması için bütün kurumlarla iletişim halinde olacağım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.