TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersinli’de mutlu sona az kaldı

Konak Belediyesi’nin Mersinli Mahallesi’nde temelini attığı semt merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mersinli’de mutlu sona az kaldı

2014 yılının son günlerinde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da katılımıyla düzenlenen törenle ilk harcın atıldığı inşaatın ilk katı kısa bir sürede ortaya çıktı. Bölgede yaşayanların heyecanla beklediği merkezin tamamlanmasıyla Konak Belediyesi’nin semt merkezi sayısı da sekize çıkacak.

11 YILLIK RÜYA

Mersinli Mahallesi  2814 sokak girişinde bulunan arazi üzerinde inşaat çalışmaları süren semt merkezi tamamlandığında bölge halkının buluşma noktası olacak. 11 yıldır mahallelinin hayallerini süsleyen merkez ile bölgeye de belediye eliyle hizmet gelecek. Özellikle kadın ve çocukları sevindiren semt merkezi, Konak Belediyesi’nin başlattığı ‘Bizim Çocuklar’ projesini de Mersinli’ye taşıyacak.  Şimdilik dört semt merkezinde 500 annenin çocuklarıyla birlikte eğitim görmesine imkan tanıyan proje, sekizinci semt merkezine ev sahipliği yapacak Mersinli’de de gerçekleştirilecek.

BELEDİYE ELİ DEĞECEK

375 metrekare inşaat alanına sahip ve 3 katlı olarak planlanan Mersinli Semt Merkezi, modern ve çevreye duyarlı mimarisiyle dikkat çekiyor. Kısa bir sürede birinci katı tamamlanan bina inşaatının 2015 yılının eylül ayı başında tamamlanması öngörülüyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da merkezle birlikte bölgeye belediye elinin değeceğini söyleyerek, “Mersinli İzmir'in en tarihi semtlerinden birisi. Biz bu tarihi tekrar canlandırmak için bir adım attık. Konak Belediyesi olarak sekizinci semt merkezimizi burada açacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.