TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hizmet için bakan olmak şart değil

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, millete hizmet etmek için illa bakan olmak gerekmediğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2014 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hizmet için bakan olmak şart değil

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, millete hizmet etmek için illa bakan olmak gerekmediğini söyledi

MÜSLÜM AKTÜRK

Bakan Çelik, Doğa Kolej’inin kurucusu, işadamı ve PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in oğlu Kerem Şimşek ile Melek Hacımehmetoğlu’nun, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğününe katıldı. Bakan Çelik, arkadaşımız Müslüm Aktürk’ün, “Önümüzdeki seçimlerden sonra bakanlık göreviniz sona erecek, bu durum milletvekili olduğunuz Şanlıurfa’ya nasıl yansıyacak. Vadettiğiniz projeleriniz hangi aşamada?” sorusuna karşılık şunları söyledi: “Evvela şunu belirteyim; devlete, millete hizmet etmek için illa bakan olmak gerekmiyor. Milletvekili olmak da gerekmiyor. Her makamda, her koşulda hizmette bulunmak mümkündür. Kaldı ki seçimlere daha 10 ay var. Bu süreye çok proje sığdırılabilir. Bakan olsak da olmasak da memleketimize, ülkemize hizmete devam edeceğiz.” 

ANLAMLI EVLİLİK

Bu arada, Şahnaz Yıldız Organizasyon tarafından düzenlenen düğün, siyaset, sanat, iş, spor ve farklı alanlarda ün yapmış isimleri bir araya getirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Zeynep Karahan Uslu, Seydi Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Güneş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü,  Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve bine yakın davetli katıldı.

ÇELİK, NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Kerem Şimşek ile Melek Hacıahmetoğlu’nun nikahlarını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız kıyarken, çiftin şahitliklerini de Bakan Faruk Çelik, Milletvekili Nurettin Nebati, Bediüzzaman Sait Nursi’nin talebelerinden Mehmet Fırıncı ve İş Adamı Hasan Dutmuşoğlu yaptı. Genç çifti kutlayan ve ömür boyu mutluluklar dileyen Bakan Çelik, "Urfalı bir gencimiz ile Karadenizli bir gencimizin evlenmesi anlamlıdır. Genç çiftleri tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Urfaspor Kulüp Başkanımız Fethi Şimşek de, Urfaspor’u şampiyon yaparsa daha da mutlu oluruz” dedi.

Daha sonra söz alan genç çiftlerin anne babaları da davetlileri selamladılar ve mutluluklarını dile getirdiler.

Fethi Şimşek konuşmasında, kardeşlikten, birlikten, beraberlikten bahsederken, “Bakınız biz Şanlıurfalıyız, dünürlerimiz Trabzonlu. Bu gençlerimizin düğünleri ülkemizde hiçbir ayrımın, kimsenin kimseye farklı bakmadığının kanıtıdır. İnşallah sezon sonunda da Şanlıurfaspor’u şampiyon yapar yine bugünkü gibi mutlu oluruz” ifadesini kullandı.

FERHAT GÖÇER COŞTURDU

Çırağan Sarayı’nın merdivenlerinden davetlilerin yer aldığı boğaz manzaralı bahçeye Ferhat Göçer’in bir şarkısıyla inen genç çiftler, yine Ferhat Göçer’in konseriyle konuklara “Hoşgeldiniz” demiş oldular.

Daha sonra sahneye çıkan ve damat gibi Şanlıurfalı olan ünlü sanatçı Ferhat Göçer performansıyla geceye renk kattı. Konukları zaman zaman sahneye davet eden sanatçı, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Başarılı bir organizasyonda genç çiftlerin nikahlarının kıyılmasından sonra denizdeki tekneden atılan havai fişek gösterisini hem Çırağan Sarayı’ndaki davetliler hem de çevredeki vatandaşlar ilgiyle izledi.

Bu arada, boğaz turu yapan vatandaşlar da Çırağan Sarayı’nın yakından geçerek Ferhat Göçer’in konserine kısa süreliğine de olsa eşlik etmiş oldular. Öte yandan, düğünün anısına davetlilere Kuran-ı Kerim ve Şanlıurfaspor atkısı hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.