TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzunkaya: Çocuklarımız için el ele vermeliyiz

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, “Kentimizdeki uyuşturucu tehlikesine karşı çocuklarımız için el ele mücadele etmeliyiz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 07:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Uzunkaya: Çocuklarımız için el ele vermeliyiz

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, “Kentimizdeki uyuşturucu tehlikesine karşı çocuklarımız için el ele mücadele etmeliyiz” dedi

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Uzunkaya, ziyarette sivil toplum kuruluşlarına önemli bir çağrıda bulundu.

İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Uzunkaya, yabancı madde kullanımı ile ilgili STK’lara çağrıda bulundu. 

HER AN KAPINIZDA OLABİLİR

Uzunkaya, son dönemlerde yabancı madde kullanımı ile ilgili başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Keşke bu kötü alışkanlıkları tümden ortadan kaldırsak veya en aza indirsek de bu konuda başarılı diyebileceğimiz çalışmalar yapmaya gerek kalmasa. Asıl başarı el birliğiyle bu kullanımı ortadan kaldırmaktır. Benim çocuğum kullanmaz dememek gerekiyor. Her an kapımıza gelebilir. Bu nedenle bu kentteki derneklere, tüm STK’lara iş düşüyor” dedi.

 

EĞİTİM ÇALIŞMALARI

Uzunkaya, İMAF Genel Başkanı Irmak’a gençlere yönelik yapılacak eğitim, seminer, panel gibi etkinliklerde İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının vurgulayarak, “Siz federasyon olarak her zaman bize ulaşabilirsiniz. İstediğiniz yerde istediğiniz salonda gençlerimize seminerler veririz. Bu çalışmalar için bizi her zaman arayın” diye konuştu. 

TOPLUMSAL SORUMLULUK İÇİN VARIZ

İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, federasyon olarak yüz binlerce Mardinliye hitap eden bir kurum olduklarını söyleyerek,“Federasyonumuzun temel amacı tüm hemşerilerimizi buluşturmak ve el birliği ile İzmir’e katkı sunmaktır. Sizin söylediğiniz konular hayati konular. Sağlıklı bir nesil için ülkemizin yarınları için tabii ki birlikte çalışmalıyız. Bu toplumsal bir sorumluluktur ve en kısa zamanda Emniyet Müdürlüğü’müzle ortak projeler yapacağız” açıklamasını yaptı. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.